FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Final în telenovela „Florin Tănase în Emirate”: „Azi s-a închis”

FCSB » E sigur, transferul lui Florin Tănase (27 de ani, mijlocaș ofensiv) la Al-Nasr Dubai a picat
FCSB » E sigur, transferul lui Florin Tănase (27 de ani, mijlocaș ofensiv) la Al-Nasr Dubai a picat

Articol de - Publicat joi, 03 februarie 2022 21:49 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 22:54

FCSB » Transferul lui Florin Tănase (27 de ani, mijlocaș ofensiv) la Al-Nasr Dubai a picat! Perioada de transferuri în Emiratele Arabe Unite s-a închis astăzi. 

La finalul anului trecut, mutarea lui Tănase în zona arabă părea sigură. Numai că Al-Nasr, locul 8 în Emirate, nu a mai virat până la urmă cele 3 milioane de euro în conturile FCSB-ului, atât cât valorează clauza de reziliere a lui Tănase.

„Intră cu FCSB, dați 100.000€” » Gigi Becali l-a cedat pe Dragoș Nedelcu în Liga 1, dar i-a pus clauze speciale
Revenire
„Intră cu FCSB, dați 100.000€” » Gigi Becali l-a cedat pe Dragoș Nedelcu în Liga 1, dar i-a pus clauze speciale

Victor Becali: „Transferul lui Florin Tănase la Al-Nasr a picat”

„Nu s-a finalizat nimic în Emirate, pista a picat definitiv. Nu pot spune sigur că Tănase va rămâne la FCSB până în vară, pentru că nu s-au închis ferestrele în toate campionatele din lume”, a declarat Victor Becali, consilierul firmei de impresariat care se ocupă de golgeterul en-titre al Ligii 1, pentru GSP.ro.

„Au venit niște arabi, au dat 2,5 milioane de euro, 2,6, 2,7, dar nu 3, atât cât trebuia”, afirma recent și Ioan Becali.

MM răsuflă ușurat: „Tănase e un atuu în lupta cu CFR Cluj”

Prieten cu Florin Tănase, Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, se bucură că „decarul” va rămâne, cel mai probabil, în curtea roș-albaștrilor cel puțin până în vară. 

„Mâine (n.r. - azi) e ultima zi, se închide fereastra în Emirate. Tase nu vrea să plece nici el, doar dacă vin ăia cu un salariu mare pentru el. El câștigă 360.000 de euro la Steaua, la el acasă, unde urmează să fie tată în câteva luni. Tănase poate fi un atuu pentru noi în lupta cu CFR. Cei din Emirate trebuiau să renunțe la un jucător ca să vină Tănase, din ce știu eu”, a declarat, ieri, Mihai Stoica în emisiunea „Sport Center” de la Telekom Sport 1.

Gigi Becali l-a „urecheat”: „Dacă nu pleacă, să-și bage mințile în cap”

După meciul cu Dinamo, 3-0, Gigi Becali l-a criticat pe Florin Tănase, cel despre care spunea în urmă cu o lună că e „principala piesă din echipă”. În Ștefan cel Mare, Tănase a fost schimbat la pauză.

„Tănase nu mi-a plăcut, nu punea piciorul la minge. Alerga în gol, îi era frică. Dă vedem dacă pleacă. Dacă nu, poate-și bagă mințile în cap. Eu cred că se gândește la transfer și nu bagă piciorul de frică să nu se accidenteze. Se face că atacă adversarul, dar nu bagă piciorul”, a declarat luni patronul roș-albaștrilor.

9 goluriși 3 pase decisive are Tănase la FCSB în actualul sezon de L1

30.000 de eurova fi salariul lui Florin Tănase din sezonul următor, contract până în 2025; are o clauză de reziliere în valoare de 3 milioane

250este indexul InStat al lui Florin Tănase calculat pe întreg sezonul, fiind al 3-lea cel mai bun jucător de la FCSB în această ierarhie

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre meciul FCSB - FCU Craiova:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Malcom Edjouma a apucat să vorbească, până să fie cenzurat de FCSB: „Știu unde am venit”

Becali și Iftime, dialog de la distanță: „Câtă minte îți trebuie ca să spui așa ceva?!” vs. „Îl tachinez pentru ca îmi place de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
176901212832165
Dan Petnaise  •  04 Februarie 2022, 18:57

Vrăjeli de 2 bani. Păi dacă au oferit 2,7 milioane, nu mai aveau 300 de mii, arabii? Poate or fi oferit 0,7 milioane. Toți din familia Becali sunt niște mincinoși.

becapiti
becapiti  •  04 Februarie 2022, 14:47

Un jucător umflat artificial de unii. Urmează o perioadă cu mai multă bancă pentru Tase, după care va primi viza de plecare că talentul s-a pierdut ...

110731838029781
Baba Novac  •  04 Februarie 2022, 10:03

3 milioane? de lei vechi poate, ca atat valoreaza. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează