FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea să profite de situația de la Gaz Metan: are pe listă 4 jucători » Și Rapid a intrat pe fir

Vlad Morar și Gabriel Moura sunt doriți de Dinamo // FOTO: Imago
Vlad Morar și Gabriel Moura sunt doriți de Dinamo // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 14 februarie 2022 11:26 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 12:01

Dinamo vrea să profite de problemele financiare de la Gaz Metan, echipă aflată la 9 puncte în fața „câinilor”.

Dinamoviștii s-au apropiat de medișeni după depunctarea primită de echipa lui Poenaru din cauza datoriilor și acum vrea să aducă jucători de la rivala din lupta pentru evitarea retrogradării.

Dinamo, egal meritat cu UTA, în opinia lui Cornel Dinu + „Răuță, recidivist fără motivație și gândire”
LIGA 1
Dinamo, egal meritat cu UTA, în opinia lui Cornel Dinu + „Răuță, recidivist fără motivație și gândire”

Dinamo vrea să transfere de la Gaz Metan! Îi vrea pe Moura, Horj, Grădinaru și Morar

Nemulțumiți din cauza datoriilor, jucătorii lui Gaz Metan vor să devină cât mai repede liberi de contract, iar Dinamo speră să aducă o parte dintre ei. 

După accidentarea lui Tomozei, care va rata întreg sezonul, Dinamo s-a interesat de Gabriel De Moura (33 de ani), potrivit Fanatik. Fundașul dreapta brazilian a mai jucat la Dinamo în perioada iulie 2019-ianuarie 2020, iar în acest sezon a strâns 26 de partide pentru medieșeni.

300.000 de euroe cota lui Moura, potrivit transfermarkt

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dinamo a mai pus ochii pe alți 3 jucători de la Mediaș. Formația lui Flavius Stoican speră ca Horj, Grădinaru și Morar să fie declarați liberi de contract, astfel încât să-i poată aduce cât mai repede în „Ștefan cel Mare”.

  • Răzvan Horj este un fundaș central de 26 de ani. Este cotat la 100.000 de euro și a bifat 9 partide în acest sezon
  • Răzvan Grădinaru (26 de ani) poate juca în centrul sau pe benzile liniei de mijloc. Cotat la 550.000 de euro și crescut la juniorii FCSB, acesta are 23 de meciuri în Liga 1 și o pasă de gol.
  • Atacantul Vlad Morar (28 de ani) are 3 goluri în 19 meciuri în Liga 1. A mai jucat la U Cluj, Petrolu, Beitar Jerusalim, Rapid, ASA Tg. Mureș, Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari și UTA

Este o situație destul de grea. Degeaba muncim pe teren și arătăm bine, dacă pierdem puncte. Degeaba arătăm bine, deși nu s-au făcut transferuri. A încercat Mister să ne țină pe linia de plutire cu sfaturi. S-a implicat, ne aducea vești despre bani. În acest moment, nu este nimeni să ne transmită ce se va întâmpla. Jucătorii se gândesc să își rezilieze contractul. Am fost acum câteva zile la club. Mi s-a spus că nimeni nu are putere de semnătură pentru rezilierea contractelor. 

În momentul de față, nu am purtat nicio discuție. Îmi doresc să plec. Am discutat cu soția și, chiar dacă pierd acum 3-4 luni de salariu, mai bine merg acasă și mă gândesc unde pot să merg.

- Răzvan Grădinaru, după Gaz Metan - CFR Cluj 1-2

Și Rapid îl vrea pe Morar

De Vlad Morar se interesează și Rapid, care vrea să-și întărească linia ofensivă. Atacantul a mai evoluat la formația alb-vișinie în perioada ianuarie 2016-august 2016, bifând 9 goluri în 15 partide.

350.000 de euroe cota lui Vlad Morar, potrivit transfermarkt

VIDEO Flavius Stoican: „Dacă aducem un psiholog, el trebuie să stea zi de zi cu jucătorii”

Citește și: 

Jucătorii lui Gaz Metan s-au săturat! Cum vor să devină mai repede liberi de contract

Cere măsuri împotriva lui Răuță, după UTA - Dinamo 0-0: „Îi iei banderola de căpitan!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
creeperno115
creeperno115  •  14 Februarie 2022, 22:38

Sa vina si Poenaru

duta_dd
duta_dd  •  14 Februarie 2022, 21:39

Si de ce sa schimbi flamanzii cu niste desculti? ... sa fie *** ***... ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raul1985
raul1985  •  14 Februarie 2022, 20:52
Postat de nightought pe 14 Februarie 2022, 14:09

Tu habar nu ai ce înseamnă o procedura de insolventa, dar îți dai cu părerea pe aici! Da, deșteptule, în insolventa una din principalele condiții ca firma sa își continue activitatea este ca să nu aibă datorii! Iar plata angajaților este una din principalele preocupari ale administratorului judiciar!!

Bine ma intelectualule. Daca erai angajat la Frizeria Lotus si aveai de primit 100.000 de euro, neplatit de un an (12 luni ca sa intelegi si tu), cand se intra in insolventa erai cel mai mandru ca macar iti iei si tu un 15.000-20.000 din ce meritai. Bv bv bv. Vezi ca e a 2-a insolventa la Dinamo. Felicitari.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează