FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dinamo, egal meritat cu UTA, în opinia lui Cornel Dinu + „Răuță, recidivist fără motivație și gândire”

Cornel Dinu consideră că Dinamo a obținut un punct meritat la Arad
Cornel Dinu consideră că Dinamo a obținut un punct meritat la Arad

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 11:25 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 11:49

Cornel Dinu (73 de ani) consideră că „punctul luat de Dinamo la Arad este incontestabil meritat”. Bucureștenii au terminat la egalitate cu UTA, 0-0, deși au avut doi jucători eliminați pe parcursul meciului.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică încă din prima repriză, după ce Marco Ehmann a primit al doilea cartonaș galben în minutul 41. În repriza secundă, dinamoviștii au mai pierdut un jucător, pe Răuță, care a primit două cartonașe galbene în doar trei minute, între 75 și 78.

UTA - Dinamo 0-0 » În 9 oameni pe final, „câinii” obțin eroic primul punct în deplasare în acest sezon
UTA - DINAMO
UTA - Dinamo 0-0 » În 9 oameni pe final, „câinii” obțin eroic primul punct în deplasare în acest sezon

Cornel Dinu: „Punctul luat de Dinamo la Arad este incontestabil meritat”

Deși a jucat cu doi oameni în minus în ultimele 15 minute, Dinamo a reușit să reziste până la final, obținând primul punct în deplasare din acest sezon. Cornel Dinu consideră că bucureștenii au meritat acest rezultat, dar îl condamnă pe Răuță, după o nouă eliminare a căpitanului dinamovist.

„Punctul luat de Dinamo la Arad este incontestabil meritat, chiar dacă a trebuit să joace în inferioritate numerică încă din prima repriză. Și cu doi jucători mai puțin ultimul sfert de oră, după eliminarea lui Răuță, recidivist fără motivație și gândire. Eu cred că ambele eliminări au acoperire regulamentară, dictate strict în spiritul regulamentului, dar nu și în spiritul jocului”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu: „Dinamo a reușit să stea mult mai realist în teren”

Cornel Dinu a vorbit despre progresul din jocul lui Dinamo: „După foarte mult timp și șase înfrângeri, Dinamo a reușit să stea mult mai realist în teren, să se închidă, uneori cu disperare, chiar și când aveau mai puțin cu doi jucători. E drept, în fața unei decepționante echipe arădene, care mi-a adus aminte prin felul în care a pasat, dar n-a combinat și mai ales prin viteza de joc de felul în care Fănuș Neagu o numea „Baba UTA”.

Față de cartea de vizită a calității jocului și a fair-play-ului „Bătrânei Doamne”, de data aceasta „Baba UTA” a suferit de lentoare, pase previzibile, lipsă de imaginație și combinații, așteptând să cadă pară mălăiață golul în fața unui Dinamo considerat victimă sigură, mai ales în inferioritate numerică”, a mai spus Cornel Dinu, conform sursei citate.

Cere măsuri împotriva lui Răuță, după UTA - Dinamo 0-0: „Îi iei banderola de căpitan!”
UTA - DINAMO 0-0
Cere măsuri împotriva lui Răuță, după UTA - Dinamo 0-0: „Îi iei banderola de căpitan!”

Din păcate pentru Dinamo, și în condițiile date a jucat nu numai fără doi oameni, dar și fără atacanți, neavând astfel cum să-și creeze ocazii de gol. A pregătit, însă, mai bine de data aceasta jocul de închidere, care i-a adus un punct neașteptat. Mai ales în condițiile desfășurării meciului. 

- Cornel Dinu

Citește și:

Stoican, după primul punct la Dinamo: „Am jucat din două în două zile: luni, joi și azi” :)

Brigada lui Cătălin Popa i-a enervat pe toți în UTA - Dinamo! Gol anulat eronat și „roșu” dictat ușor: „Nu respectă distanțarea socială”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
argus
argus  •  14 Februarie 2022, 17:10

Răuță este jucatorul care dupa ce da "la giole" (precum majoritatea "cotonogarilor, din care nu lipseste Deac) este primul care se revolta, care protesteaza, care nu'ntelege dece a fost sanctionat! Pastrand proportiile, poate fi asemuit cu Lacatus, care dupa ce a "l-a accidentat grav pe Ardeleanu, provocindu-i o fractura inchisa de tibie si peroneu, a fost suspendat pina la revenirea bacauanului Vasile Ardeleanu in activitatea competitionala" (https://www.ziaruldeiasi.ro/sport/recursul-lui-lacatus-va-fi-judecat-la-3-mai~niqr1) Cine a vazut meciul (Steaua-FC Bacau) nu cred ca poate uita sunetul oaselor rupte, dar Lacatus, nu a fost impresionat, "un fleac", asa ca a contestat decizia! FRF, Liga profesionista, sa decida in cazurile in care acidentarilor necesita spitalizare, suspenadarea agresorului pana la revenirea pe teren a celui acidentat, plata spitalizarii, tratamentului, recuperarii si plata salariului acestuia!

popa_hotu
popa_hotu  •  14 Februarie 2022, 12:59

Afara cu Rauta !!! eu zic sa-l dati la Medias !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close