FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO 0-0

Stoican, după primul punct la Dinamo: „Am jucat din două în două zile: luni, joi și azi” :)

FOTO: Alexandra Fechete +30   FOTO
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 19:24 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 19:40

UTA și Dinamo au remizat, scor 0-0. Flavius Stoican (45 de ani) și-a felicitat elevii pentru atitudinea de la Arad și s-a plâns de programările făcute de LPF, chiar dacă la calculele matematice s-a încurcat.

Dinamo a disputat trei partide în această săptămână. Primele două s-au încheiat cu înfrângeri rușinoase, 0-4 la Botoșani și 1-6 pe teren propriu, contra celor de la CS Universitatea Craiova. 

Flavius Stoican se plânge de oboseala acumulată, dar promite, din nou, că situația se va îmbunătăți. 

Moment halucinant în FC Argeș - Mioveni » Hațegan a anulat un autogol de „județeană”! De ce a intervenit arbitrul + ce spune Iustin Popescu
FC ARGEȘ - CS MIOVENI
Moment halucinant în FC Argeș - Mioveni » Hațegan a anulat un autogol de „județeană”! De ce a intervenit arbitrul + ce spune Iustin Popescu

Matematica lui Flavius Stoican n-a funcționat, după UTA - Dinamo 0-0

„E un punct de moral pentru băieți, un punct care sper să îi descătușeze. Am încercat să iau presiunea de pe umerii lor. Am văzut astăzi o echipă care a alergat până la epuizare, cu doi oameni mai puțini. Noi am jucat și din două în două zile. Luni am jucat la Botoșani, joi cu Craiova, acum la Arad. 

E un punct pentru moral. Nu am urcat în clasament, dar aveam nevoie pentru încrederea noastră. Vrem să câștigăm meciul cu Gaz Metan. Nu va fi ușor, dar avem timp până vineri. Astăzi vreau să fie descătușați, apoi ne gândim. Indiferent de ce se anunță la Mediaș, nu vrea să luăm în seamă. Ei nu mai au nimic de pierdut. 

Sunt motive de optimism. Știam ce potențial au jucătorii mei. De asta am și fost mereu aproape de ei. Trebuia să fac lucrul acesta. Acum continuăm să sperăm că va fi din ce în ce mai bine”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport. 

Criticile au venit din exterior, de la oameni care nu sunt în clubul Dinamo. Discuțiile mele cu jucătorii astea au fost, că oamenii vin la stadion să vadă determinare. Pentru ce să fim triști, dacă galeria e aproape de noi? Mă bucur că au înțeles asta
- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

VIDEO Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FOTO Bătaie în Arad între fanii lui Dinamo și cei de la UTA » Ce spun forțele de ordine

EXLCUSIV Jucătorii lui Gaz Metan s-au săturat! Cum vor să devină mai repede liberi de contract

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
514091889218839
Mihai Buzea  •  14 Februarie 2022, 11:46

Mare antrenor. Si CIRCAR!!!!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  14 Februarie 2022, 09:38

Jucatorii au facut front comun si au refuzat tactica lui Stoican jucand ce stiu ei ! Bravo baieti antrenorii de genul asta trebuiesc marginalizati !

gojgaru
gojgaru  •  14 Februarie 2022, 01:19
Postat de catalin.palcu pe 13 Februarie 2022, 21:58

ai iesit din vizuina , prazare? a fost un mediu mai salubru pe aici cat timp nu comentai tu

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează