FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO

FOTO Bătaie în Arad între fanii lui Dinamo și cei de la UTA » Ce spun forțele de ordine

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 15:33 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 17:12

Fanii lui Dinamo și cei de la UTA s-au bătut la Arad înainte de meciul direct

Aproximativ 300 de suporteri ai „câinilor” s-au deplasat la Arad pentru a-și susține favoriții, iar înainte de meci au fost implicați într-un conflict în centrul orașului.

Decizie radicală luată de Dinamo! Stoican a exclus din lot un jucător! + Două absențe importante pentru meciul cu UTA
DINAMO
Decizie radicală luată de Dinamo! Stoican a exclus din lot un jucător! + Două absențe importante pentru meciul cu UTA

FOTO. Fanii lui Dinamo, bătaie în Arad înainte de meci

Suporterii „câinilor” au fost escortați de jandarmi prin oraș și s-au oprit la un restaurant. Acolo, galeria dinamovistă a fost atacată de ultrașii arădeni. Cele două grupări s-au bătut în fața restaurantului, incidentele fiind surprinse de camerele video ale localului.

+7 FOTO

Forțele de ordine au intervenit rapid și au aplanat conflictul, potrivit aradon.ro.

„Aproximativ 40 de suporteri ai echipei UTA s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii dinamoviști și a avut loc un conflict spontan, la început verbal, apoi au fost aruncate diferite obiecte contondente. Jandarmii aflați în apropiere au intervenit și au oprit escaladarea conflictului, în acest moment fiind desfășurate cercetări pentru identificarea tutror celor implicați în acest incident”, au declarat cei de la Jandarmeria Timișoara, conform digisport.ro.

Conform Arad online, IPJ Arad vorbește despre două incidente care i-a avut în prim-plan pe suporterii celor două formații: „Incidentele între cele două galerii au avut loc în două locații din municipiu, un restaurant din zona centrală și un local – bar – de pe malul Mureșului”.

Poliția Arad a detaliat: „În prima locație menționată ar fi existat un scandal, fiind aplicate mai multe lovituri între membrii celor două galerii, în urma cărora s-au spart sticle, pahare și veselă de pe mese. A fost necesară intervenția jandarmilor Brigăzii Mobile Timișoara pentru a restabili ordinea”.

Brigada Mobilă Timișoara a transmis pentru GSP.ro că a fost finalizat procesul de identificare persoanelor implicate în incidente.

A venit Ionuț Badea și a scos 4 puncte. UTA e o echipă bună, are un jucător foarte bun, pe Roger, care poate să facă diferența. Încercăm să dăm goluri, să ne ajutăm unii pe alții, jucătorii pe portar, portarul pe jucători. E stadion alb-roșu la UTA, să ne gândim că jucăm acasă. Nu cedăm, indiferent de situație. Am încredere în băieți. Este important să credem în forțele noastre. 

Am ajuns în situația asta pentru că nereușitele lor s-au cumulat, au fost criticați, pe bună dreptate, și asta le-a afectat moralul. O să vedem mâine (n.r. - duminică) dacă jucătorii și-au revenit. Am avut discuții cu ei, e important să nu ne doboare problemele pe care le avem. Totul este mental. Trebuie să gândim așa: astăzi ne-am născut, ni s-a dat o minge și jucăm fotbal
- Flavius Stoican

VIDEO Flavius Stoican: „Avem nevoie de un psiholog care să stea zi de zi cu jucătorii”

Citește și:

Stoican, show la conferință! Putin, războiul și un mesaj pentru jucători: „Dați pe Discovery la tigri și păsărele. Poate faceți yoga sau theta healing”

Foștilor dinamoviști nu le-a venit să creadă ce au văzut în meciul cu CSU Craiova: „Așa era joia, când jucam împotriva juniorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
steaua.libera
steaua.libera  •  15 Februarie 2022, 16:14

Ce s-au ascuns pisicutele in restaurant

creeperno115
creeperno115  •  13 Februarie 2022, 22:45

Nu mai fuma praz

forza_oltenia
forza_oltenia  •  13 Februarie 2022, 18:16

jandarmeria si toate militiile care prin presiuni pe frf, lpf si pe echipele adverse tin dinamomilitie in liga 1, dau foc oraselor cu ultrasii lor (2 din 3 dinamovisti au legaturi sau au avut cumva cu ministerul ei, familiile lor etc) nu zic sa nu aiba si sectorul 2 si voluntariu echipa . sa isi faca un stadion in colentina langa voluntari sectorul 2 sa absoarba voluntariu si au echipa. sa ii spuna cum vor numai dinamo nu ca dinamo deja e echipa militiei si nu are ce cauta in sport nu numai in fotbal. ce tzara europeana are dinamo ? in afara de zagreb care acolo e altceva militiile croate au facut secesiunea nu armata

Vezi toate comentariile (14)
Comentează