FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Decizie radicală luată de Dinamo! Stoican a exclus din lot un jucător! + Două absențe importante pentru meciul cu UTA

Articol de - Publicat sambata, 12 februarie 2022 15:59 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 17:23

Flavius Stoican a decis să-l scoată din lotul lui Dinamo pe portarul Thomas Chesneau (22 de ani). Francezul a fost cel mai slab jucător al „câinilor” în meciul cu CS Universitatea Craiova, 1-6.

  • UTA – Dinamo se joacă duminică, de la ora 17:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, TV Telekom Sport și Digi Sport.

Dinamo e în criză profundă, iar antrenorul Flavius Stoican și administratorul special Iuliu Mureșan încearcă să strângă rândurile și să-i motiveze pe jucători înaintea meciului de la Arad. Cei doi continuă în „Ștefan cel Mare” pentru moment, dar nu mai sunt doriți de fani și ar putea fi dați afară după meciul de la Arad. 

Nicolae Badea îl vrea plecat pe Mureșan și a anunțat într-un interviu acordat Gazetei că urmează să fie convocată Adunarea Generală a Acționarilor de la FC Dinamo.

Stoican, show la conferință! Putin, războiul și un mesaj pentru jucători: „Dați pe Discovery la tigri și păsărele. Poate faceți yoga sau theta healing”
UTA - DINAMO
Stoican, show la conferință! Putin, războiul și un mesaj pentru jucători: „Dați pe Discovery la tigri și păsărele. Poate faceți yoga sau theta healing”

Thomas Chesneau, OUT din lotul lui Dinamo! Torje și Rodriguez, absenți motivați cu UTA

Gafele goalkeeperului Thomas Chesneau din meciul cu CSU Craiova, scor 1-6, n-au rămas fără pedeapsă. Stoican a decis să nu-l mai includă pe francez în lot pentru meciul cu UTA, din etapa a 26 a Ligii 1. Titular între buturile lui Dinamo va fi Cristian Figueiredo, iar rezervă de portar va fi Ștefan Fara.

Alb-roșiii nu vor putea conta în meciul cu arădenii pe Gabriel Torje, învoit pentru a-și rezolva anumite probleme familiale. De asemenea, Stoican nu se poate baza pe Jonathan Rodriguez. Mijlocașul de 31 de ani acuză probleme medicale și va fi menajat.

Thomas Chesneau s-a făcut de râs în „Groapă”, la meciul cu FCU Craiova

În minutul 9 al meciului cu FCU Craiova, Cîmpanu a „tăiat” în centru pe lângă Ehmann și a șutat la colțul scurt. Lent și neinspirat, portarul Chesneau n-a făcut decât să respingă mingea în plasă. 1-0.

Imediat după reluarea reprizei secunde, Thomas Chesneau a primit de la Ricci Grigore și a încercat să-l dribleze pe Markovic. Nu i-a ieșit, atacantul oltenilor a recuperat și a marcat pentru 3-0.

1a fost nota primită de Chesneau din partea GSP după Dinamo – CSU Craiova

Crescut la PSG, Thomas Chesneau a fost împrumutat de Dinamo de la Concordia Chiajna. Francezul era al 3-lea portar al ilfovenilor, stătea în umbra a doi tineri de 18 ani care erau folosiți și pentru regulile U21 și U19 de la nivelul eșalonului inferior.

Florin Prunea l-a recomandat pe Thomas Chesneau la Dinamo. Apoi, și-a schimbat discursul

În iarnă, Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, dezvăluia că a garantat pentru transferul francezului, fiind sigur că acesta ar putea juca la Dinamo, chiar dacă era rezervă la Chiajna.

 „Nu vă ascund faptul că m-a sunat Cristi Tănase, președintele de la Concordia Chiajna, și m-a întrebat: «Florine, vreau să ajut Dinamo. Crezi că Chesneau poate face față la Dinamo?» Cristi Tănase este dinamovist, a crescut acolo, pe el și domnul Bălănescu i-a crescut nea Tică Dănilescu. I-am răspuns că poate, fără niciun fel de problemă. 

Băiatul ăsta nu a jucat la Chiajna din cauza faptului că ei folosesc portar U21, dar e un portar foarte bun. I-am spus să-l lase la Dinamo”, a declarat Prunea la emisiunea „DigiSport Matinal”, pe 22 ianuarie.

„Ăsta chiar a jucat în Franța?!”

După gafele lui Chesneau în meciul cu oltenii, Prunea și-a schimbat discursul. „Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat cu Chesneau. Ce schimbare în doi-trei ani. E o schimbare incredibilă, eu l-am susținut când a venit la Dinamo. Eu l-am văzut la Chiajna, a avut evoluții foarte bune. Chiar nu pot să-mi dau seama... Vorbeam cu un fost coleg de la echipa națională și ziceam «Ăsta chiar a jucat în Franța?» Dar problema e că și Cristiano a avut o evoluție foarte slabă la Botoșani. ”, a declarat Prunea la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

VIDEO Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

Citește și alte articole din Liga 1:

Continuă calvarul accidentărilor pentru Elvir Koljic: „O să fie absent o perioadă mai lungă!”

Duckadam îi atrage atenția lui Becali: „Nu mai e o soluție pentru FCSB” + Ce spune despre Edjouma

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dvd1
dvd1  •  13 Februarie 2022, 05:55

mai bine ii excludea pe toti, asa era mai bine. Ce se mai vrea de la Dinamo? Sa vedeti macel cu UTA. Daca au noroc pierd doar cu 4-0, daca aia isi pun mintea se termina 10-0. Mai bine nu se prezinta, pierd doar cu 3-0. Si ce trebuie facut e sa retraga cineva Dinamo din campionat imediat. Voi cei de la Dinamo va place sa auziti pe orice stadion pina la sfirsitul campionatului: "B-ul, B-ul"? Nu aveti nici o urma de rusine? Asa a ajuns Dinamo?

caminero
caminero  •  13 Februarie 2022, 00:19
Postat de dreamstrike pe 12 Februarie 2022, 17:37

really? ce pariu a facut chesenau de a scapat mingea ca un amator? adica nu exista un asemenea fel de pariu aka scapa mingea ca un amator. daca nu isi iau banii intra in faliment direct vitan abzresti,deci bani si i-au luat,ca daca nu erati in faliment.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

trink
trink  •  12 Februarie 2022, 22:55

eu zic sa nu va mai prezentati la nici un meci si sa va pregatiti pentru la anu pentru ca dupa cum bate vantulnu o sa retrogradati sub nici o forma! mirel radoi avea dreptate........

Vezi toate comentariile (8)
Comentează