FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nicolae Badea nu-l iartă pe Iuliu Mureșan: „A spus că nu pot să fiu decât cel mult un consultant”

Nicolae Badea
Nicolae Badea

Articol de - Publicat vineri, 11 februarie 2022 12:00 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 12:47

Iuliu Mureșan urmează să fie demis din funcția de administrator special de la Dinamo. Nicolae Badea, omul care a susținut numirea acestuia în iulie 2021, după intrarea clubului în insolvență, îl vrea acum plecat pe Iuliu Mureșan. 

Relațiile dintre cei doi s-au deteriorat după ce Mureșan l-a demis în decembrie pe Mircea Rednic, fără să se consulte și cu miliardarul de la Computerland, cel care l-a convins pe Rednic să preia Dinamo într-o situație de criză.

Verdict dur la GSP LIVE: „Vinovați sunt jucătorii lui Dinamo! Nu au valoarea necesară pentru acest club. Ce l-a recomandat pe Chesneau?”
DINAMO - CSU CRAIOVA 1-6
Verdict dur la GSP LIVE: „Vinovați sunt jucătorii lui Dinamo! Nu au valoarea necesară pentru acest club. Ce l-a recomandat pe Chesneau?”

Nicolae Badea, atac la adresa lui Iuliu Mureșan

- Bună ziua, domnule Badea! Va fi convocată azi Adunarea Generale a Acționarilor de la FC Dinamo pentru înlocuirea administratorului special Iuliu Mureșan?
- Azi nu are cum, dar urmează să fie convocată.

- Domnul Mureșan a plecat deja? 
- Nu știu dacă a plecat. Habar nu am. N-am vorbit cu dumnealui.

- S-a stabilit vreun înlocuitor? 
- Nu se poate stabili un înlocuitor. Adunarea Generală are o procedură, are un convocator. Trebuie să fie prezenți acționarii, pentru că administratorul special este numit de Adunarea Generală.

- Se poate și fără Pablo Cortacero? 
- Păi, așa a fost și numit. Se fac două convocări. Dacă nu se întrunește cvorumul la prima convocare, în același convocator se anunță și următoarea dată a Adunării Generale.

Cine vine la cârma lui Dinamo după plecarea lui Mureșan

- Până se convoacă Adunarea Generală cine conduce clubul, dacă Iuliu Mureșan a plecat? 
- Administratorul judiciar poate prelua și atribuțiile administratorului special. Dar până la decizia Adunării Generale nu-l împiedică nimeni pe domnul Mureșan să-și desfășoare activitatea la club.

- Practic, pe ce considerente se convoacă AGA pentru demiterea lui Iuliu Mureșan? 
- Nu știu, s-ar putea să nu se aprobe. M-ați întrebat de convocarea Adunării Generale, dar nu pot să anticipez modul în care se va vota.

- Ce i se reproșează lui Iuliu Mureșan? 
- Mă întrebați prea multe și nu pot să mă pronunț acum.

Badea, atac la adresa lui Mureșan: „Nu pot să fiu decât cel mult un consultant. Vă amințiți, nu?”

- Cum vedeți situația? S-a greșit prin demiterea lui Mircea Rednic în decembrie?
- Nu știu, așa cum a spus și domnul Mureșan, eu nu pot să fiu decât cel mult un consultant. Vă amințiți, nu? Așa cum am spus, n-am fost parte nici la îndepărtarea lui Mircea Rednic. Nu că n-am fost parte, dar nici măcar n-am știut. Am aflat de la dumneavoastră.

Flavius Stoican nu ține de scaun: „N-ai rezultate, pleci!”
Dinamo - CSU Craiova
Flavius Stoican nu ține de scaun: „N-ai rezultate, pleci!”

- Cum vedeți continuarea poveștii? Ce se mai poate face pentru salvarea lui Dinamo? 
- N-au de făcut nimic decât să joace, să încerce să obțină niște puncte. Când și de unde e cam greu de spus, după cum s-au desfășurat lucrurile de la începutul campionatului. Dacă scădem cele șase puncte din primele trei etape, ale lui Dario Bonetti, mai rămân șase.

6înfrângeri consecutive are Dinamo, după umilința administrată de Craiova

- Ce n-a mers totuși? 
- Nu știu, dacă aș ști v-aș spune. Nu știu pentru că nu am surse directe. E greu să mă hazardez în exprima opinii.

Nicolae Badea, despre salvarea lui Dinamo

- Uhrin jr. mai poate fi varianta salvatoare pentru Dinamo? 
- Vă spun sincer, nu vreau să intru pe acest traseu. De ce să intru pe un traseu pe care n-am circulat?

11goluri a primit Dinamo de la Craiova și 9 de la FCSB în acest sezon competițional

- Dar care ar fi opțiunea dumneavoastră?
- După cum bine știți, în formula după care funcționează Dinamo acum, responsabilitatea este a administratorului special și a administratorului judiciar, iar ca instituție operațională este Comitetul Creditorilor, unde Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo este președinte.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Omul care a garantat pentru Cheseanu la Dinamo și-a schimbat discursul » De la „Poate face față fără nicio problemă” la „Ăsta chiar a jucat în Franța?!”
DINAMO - CSU CRAIOVA 1-6
Omul care a garantat pentru Cheseanu la Dinamo și-a schimbat discursul » De la „Poate face față fără nicio problemă” la „Ăsta chiar a jucat în Franța?!”
Apărarea lui Dinamo a fost pulverizată din nou: „După ce primim gol, intră debandada în noi!”
Dinamo - CSU Craiova 1-6
Apărarea lui Dinamo a fost pulverizată din nou: „După ce primim gol, intră debandada în noi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  12 Februarie 2022, 04:56

chiar credeti? badea a frinat construirea stadionului pentru niste baraci si are brandul dinamo. miza era sa se construiasca pe locul stadionului un cartier cu vile de lux dat fiind valoarea pamintului. chiar sa nu stie nimic? nu imi vine a crede. ce pot crede eu de un individ cumnat cindva cu popovicioiu casatoriti cu fetele lui ioan dinca teleaga politrucul lui PINGELICA? sotiile erau si ele ofiter de secu? s-a folosit de banii lui turcu si borcea doi papagali care se doreau a fi persoane publice. un "zidar" si un " buteliar" neuronless. omul a ajuns sa conduca mama computerelor dupa ce a fost si cu si cred ca mai este cu reteaua mcDonald. bani la greu. "pretin" cu tiriac care si el pe numele conspirativ titi ionescu se grabea sa faca cadouri catre halep neajutind clubul care l-a creat care i-a dat identitate dintr-un fost camionagiu la brasof si ... lasind familia maurer care l-a ajutat sa isi ia liceul in 4 luni fara colectia de arme dupa cum declara fiul lui maurer jean. o consipratie oribila de cind MAI a iesit de a mai proteja si plati clubul. se manica ca lupii infometati pentru fiecare leut. da badea este uns cu alifii. iata adevarata libertatea din tara unde rindul doi de comunisti si secu detin puterea si banii. nu credeti ca s-a murit degeaba? eu da.

creeperno115
creeperno115  •  11 Februarie 2022, 22:53

Ce vina sa aiba Badea? Omul n-are influenta necesara sa schimbe de unul singur pe Muresan

1000833093403035
Bolon Yokte  •  11 Februarie 2022, 19:09

Badea e la fel de vinovat ca si Zavaleanu si DDB pt.aducerea lui Muresan la Dinamo! Si pt.demiterea lui Rednic care ar fi reusit redresarea clubului! Nu poti da afara pe Rednic si sa-l pastrezi pe Muresan si fotbalistii care nu vroiau sa alerge/joace sub comannda lui ! Apoi sa ai lot de 45 de jucatori la Dinamo mi se pare un jaf la adresa clubului! Cine permite jaful? Zavaleanu ca el e admin.!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează