FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CS MIOVENI

FOTO Moment halucinant în FC Argeș - Mioveni » Hațegan a anulat un autogol de „județeană”! De ce a intervenit arbitrul + ce spune Iustin Popescu

Foto: Captură DigiSport +17   FOTO
Foto: Captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 16:41 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 16:52

Meciul dintre FC Argeș și CS Mioveni, terminat 1-0, a produs cea mai stranie fază a sezonului în Liga 1.

În minutul 15, Iustin Popescu, portarul oaspeților, s-a grăbit să pună mingea în joc și a vrut să-i paseze scurt lui Adrian Scarlatache, care se afla la doar câțiva metri de el.

FOTO. Fază stranie în FC Argeș – CS Mioveni

+13 FOTO
  • Foto: Captură DigiSport

Fundașul Mioveniului nu era însă atent la colegul său! Mingea l-a lovit în picior și a intrat în poartă. Popescu și Scarlatache au scăpat însă de un autogol rușinos. 

Au fost salvați de Ovidiu Hațegan. Vigilent, „centralul” partidei a observat că mingea se afla încă în mișcare în momentul în care a fost repusă în joc și a anulat golul.

Da, mingea nu era oprită. Asta mi-a spus și Hațegan. M-am grăbit foarte tare, din dorința de a juca mai repede și a face prea multe.  M-am grăbit. A fost o fază penibilă. E bine că nu s-a validat golul
- Iustin Popescu la TV Telekom Sport, la finalul meciului

Mioveni și-a mai dat un autogol

Ar fi fost a doua gafă de zile mari în primul sfert de oră. În minutul 7, FC Argeș a deschis scorul după un autogol al lui Oancea. Alexandru Ișfan a pătruns pe partea dreapta, a centrat în careu, iar Oancea, încercând să respingă, a trimis mingea în propria poartă.

Moment halucinant în FC Argeș - Mioveni » Hațegan a anulat un autogol de „județeană”! De ce a intervenit arbitrul + ce spune Iustin Popescu

Andrei Prepeliță, contrat de fanii lui FC Argeș

Nemulțumiți de rezultate, fanii prezenți la meci au afișat mai multe mesaje împotriva antrenorului Andrei Prepeliță. „Harry Potter de Pitești, fotbalul cât îl mai păcălești?”, au scris fanii gazdelor.

Citește și: 

EXLCUSIV Jucătorii lui Gaz Metan s-au săturat! Cum vor să devină mai repede liberi de contract

EXCLUSIV „Cea mai frumoasă zi din viața mea” » GSP l-a găsit pe copilul de mingi la care a țipat Hagi: joacă la Academie și e lăudat de toți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  14 Februarie 2022, 13:20

eu nu inteleg cum are lumea pretentii de la fotbalul romanesc. multi viseaza la liga tare, dar in pauza meciului dau pe antena3 sau pun o manea pe telefon. cam asta e nivelul tarii manelizare si fakealizare. cand totul e fake, de la minte pana la fapte, fotbalul nu poate fi altfel. e fake si manelizat. nu va mai plangeti. nu e de divizia C - e doar oglinda tarii. cea mai buna oglinda, de ambele parti ale ecranului se afla acelasi lucru.

matei14
matei14  •  13 Februarie 2022, 16:37

Decizie corecta! Arbitru foarte bun, echipe foarte slabe...

240328103874302
Costi Santorros  •  13 Februarie 2022, 16:28

N-a fost vorba de „trânteală”, Mioveniul avea nevoie mai mare de puncte decât Piteștiul care, oricum, nu prinde loc de playoff. Pur și simplu, ăsta e nivelul majorității echipelor din ligă. Puah!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează