FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC VOLUNTARI 3-0

EXCLUSIV „Cea mai frumoasă zi din viața mea” » GSP l-a găsit pe copilul de mingi la care a țipat Hagi: joacă la Academie și e lăudat de toți

Articol de , - Publicat duminica, 13 februarie 2022 11:43 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 13:46

Iustin Racoviță (12 ani) este copilul de mingi pe care Gică Hagi l-a făcut să plângă în timpul meciului cu Voluntari, terminat 3-0. Gazeta Sporturilor l-a găsit pe puștiul care face senzație la Academia „Gheorghe Hagi”.

Până să câștige cele trei puncte câștigate în fața revelației din Voluntari, Gică Hagi a trecut prin zeci de stări în timpul meciului. Un astfel de moment a avut loc la scorul de 2-0, atunci când „Regele" a urlat la un copil de mingi aflat în apropierea băncii de rezerve.

Gică Hagi a urlat la un copil de mingi și l-a făcut să plângă: „S-a speriat de mine că sunt «balaur»” + Cum s-a revanșat după meci
FARUL - FC VOLUNTARI 3-0
Gică Hagi a urlat la un copil de mingi și l-a făcut să plângă: „S-a speriat de mine că sunt «balaur»” + Cum s-a revanșat după meci

Motivul? Acesta a dat mingea mult prea rapid la adversari pentru o repunere în joc a acestora. Copilul aflat la câțiva metri de Hagi a început să plângă. După ce Purece a marcat golul de 3-0, Hagi s-a dus și i-a cerut scuze puștiului, l-a luat în brațe și i-a explicat de ce a țipat la el.

După fluierul de final, Hagi a continuat încercarea de a face uitat episodul agresiv.  L-a luat pe puști de pe margine și a stat cu juniorul până echipa a ajuns în cabine. L-a ținut de gât și a fost cu el, alături de restul jucătorilor, să se bucure alături de „Peluza Marină". Apoi l-a dus și în vestiar, unde a primit un tricou cu autograf de la Adi Petre.

Cine e puștiul pe care Gică Hagi l-a făcut să plângă

Gazeta Sporturilor l-a găsit pe puști. Îl cheamă Iustin Petru Racoviță și joacă de 4 ani la Academia lui Hagi, în prezent la grupa de juniori Under 13 a clubului. 

„A fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Joc la Academia Hagi de 4 ani și sunt mijlocaș ofensiv. Ce am vorbit cu domnul Hagi rămâne între mine și el. După meci am fost în vestiarul echipei mari și Adi Petre mi-a dat tricoul lui cu autograf! A fost cea mai frumoasă zi", a spus puștiul extrem de emoționat.

„Cea mai frumoasă zi din viața mea” » GSP l-a găsit pe copilul de mingi la care a țipat Hagi: joacă la Academie și e lăudat de toți
Iustin și Hagi. O imagine cât o mie de cuvinte // FOTO captură

Cei din Academie îl descriu ca fiind „un puști talentat, care va ajunge cu siguranță un nume important". Mai mult, „la fiecare turneu dă goluri, e printre cei mai buni de pe teren, dar trebuie să muncească din ce în ce mai mult pentru a ajunge mare. Talent are, trebuie să-și arate calitățile de la meci la meci, iar la turnee să fie printre cei mai buni, așa cum s-a întâmplat și până acum".

„Cea mai frumoasă zi din viața mea” » GSP l-a găsit pe copilul de mingi la care a țipat Hagi: joacă la Academie și e lăudat de toți
Iustin a primit mai multe premii pentru cel mai bun jucător la diferitele turnee la care a participat FOTO Facebook

La finalul partidei, Gică Hagi a comentat incidentul: „Antrenorul trebuia să-i spună ca atunci când echipa ta conduce nu poți să joci rapid. După golul trei am stat cu el, i-am explicat, a fost și cu noi în vestiar la final. A cunoscut jucătorii, i-a dat Adi Petre tricoul cadou. O zi fericită pentru el, cu toate că s-a speriat de mine că sunt «balaur» și am momentele mele, dar după cred că l-am făcut fericit și o să-și aducă aminte toată viață". 

„Cea mai frumoasă zi din viața mea” » GSP l-a găsit pe copilul de mingi la care a țipat Hagi: joacă la Academie și e lăudat de toți
Tricoul cu autograf pe care l-a primit din partea lui Adi Petre

VIDEO Gică Hagi, conferință eveniment: „Domnilor, Guvernul! Așa se înflorește România și n-o să mai fie totul gri, totul negru!”

Citește și: 

Hagi trage un nou semnal de alarmă: „Suntem în groapă! Plângeți toți la televizor! Lăsați vrăjeala cu «uite ce a făcut Hagi»” » Ce soluție propune

Hagi a răbufnit în conferință: „Vă mai doriți performanță sau o lăsați moale? Ăsta e secretul, așa începe să înflorească România!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
elgabri
elgabri  •  13 Februarie 2022, 16:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulihenry14
iulihenry14  •  13 Februarie 2022, 16:21
Postat de robertino2 pe 13 Februarie 2022, 15:08

A fost cea mai frumoasa zi din viata copilului, cand Hagi l-a convins ca e bine sa fie ticalos si sa arunce mingea in functie de scorul de pe tabela, nu de corectitudine.

Da ma e un nenorocit Hagi. In tarile civilizate se arunca mingea imediat de la margine, d-aia Hazard l-a bruscat pe un copil de mingi pe vremea cand era la Chelsea. D-aia copilul de mingi al lui Bodo Glimt i-a dat cu mingea in gat lui Zaniolo. D-aia copiii de mingi ai lui Everton nu le dau mingea alora de la Man Untd niciodata si ii lasa sa alerge dupa ea. D-aia copiii de mingi ai lui Spurs iau mingea si fug cu ea de fiecare data cand joaca contra lui Arsenal. Plin de corectitudine in campionatele civilizate. Cauta pe youtube "Ball Boys are Savage" si gasesti sute de videoclipuri cu copii de mingi de pe toate continentele care trag de timp. Plin de moralisti in Romania.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Februarie 2022, 15:32

da...mare caracter...adevarat profesor...bine ca nu l au mai pus la nationala...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează