FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Ce concluzii a tras Eugen Neagoe după victoria cu formația nou-înființată din Gibraltar

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 22:11

Dinamo a trecut de FC Bruno's Magpies, echipă nou înființată în Gibraltar, scor 6-1, într-un amical disputat la Marbella. Eugen Neagoe e mulțumit de modul în care decurge cantonamentul „câinilor”.

  • Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Marbella (Spania) și transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo.

 

 

 

„A fost un antrenament foarte bun. Am jucat pe un teren cu gazonul perfect. Într-adevăr, am întâlnit o echipă modestă, dar asta nu are mare importanță. Nu trebuia să primim gol. Jucătorii au tratat cu lejeritate acel moment. E un lucru care nu vreau să se mai întâmple la echipa noastră. Nu e o perioadă ușoară.  Băieții sunt obosiți și mă bucur că nu am avut probleme, nu s-a accidentat nimeni”, a declarat Neagoe pentru GSP.ro.

Neagoe, mulțumit de condițiile din Marbella

„Astăzi a fost mai cald, dar până acum temperaturile au fost foarte bune. Chiar mai bune decât în Austria. Am înțeles că și zilele viitoare vor fi maxim 27 de grade. Condițiile au fost extraordinare, terenurile foarte bune.

Băieții au reacționat bine. Îmi doresc să nu facem greșeli, trebuie să punem rapid lucrurile la punct. L-am văzut și pe Bru (nr. Kevin Bru, mijlocaș central portughez) la antrenament. Va ajunge și Filip Mrljak într-o oră și ceva la hotel. Bejan va fi și el gata de joc. Sunt mulțumit, cred că vom arăta foarte bine”, a adăugat Neagoe.

Vezi și:

Dinamo - FC Bruno's Magpies 6-1 // FOTO Slavko Perovic și Andreas Mihaiu, surprizele lui Eugen Neagoe! „Câinii” au luat gol de la o nou-înființată din Gibraltar

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
cornelconasu
cornelconasu  •  01 Iulie 2019, 11:55
Postat de redbuldog pe 01 Iulie 2019, 11:21

Corect dar cu citeva exceptii...Dinamo arata ca un club nou infintat,dar acum sa speram, si cu aceste ,,infuzi" prindem totusi un play off,importante sunt primele etape,ca sa ne dam seama ce imbunatatiri aduce Neagoe in evolutia echipei!

....iar în primele etape sunt trei meciuri extrem de dificile...

redbuldog
redbuldog  •  01 Iulie 2019, 11:21
Postat de dinamo_fan pe 30 Iunie 2019, 23:39

Doamne ajuta cu cei nou veniti ! adevarul ca jucatori mai prosti ca aia din sezonul trecut, era greu sa gasim pe undeva.

Corect dar cu citeva exceptii...Dinamo arata ca un club nou infintat,dar acum sa speram, si cu aceste ,,infuzi" prindem totusi un play off,importante sunt primele etape,ca sa ne dam seama ce imbunatatiri aduce Neagoe in evolutia echipei!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  01 Iulie 2019, 03:09
Postat de dvd1 pe 01 Iulie 2019, 01:15

a tras o singura concluzie d-l Goe: B-ul e foarte aproape, la anul se ajunge deja in B 100%

NU mai cred pe nimeni. De ani de zile tot ii cantati prohodul lui Dinamo. Tot dati asigurari ca retrogradeaza 100%. Si tot nimic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează