FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Dinamo s-a reunit azi! Ce jucători au lipsit + medicul, singura noutate a zilei » Florin Prunea: „Obiectivul e să luăm licența! Vrem 3-4 jucători”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 11:49

Dinamo s-a reunit azi sub comanda lui Dusan Uhrin pentru a pregăti restul sezonului și pentru a încerca să prindă un loc de play-off, fiind la 7 puncte de locul 6. 

Azi, au fost prezenți 26 de jucători. Singura noutate a fost medicul Marian Pancea. Acesta este noul doctor al echipei, după ce în trecut a lucrat la România U18 și la Federația Română de Fotbal. 

Ante Puljic, Mattia Montini, Brito, Slavko Perovic și Filip Mrzljak nu au fost prezenți la Săftica, fiind învoiți de conducere și urmând să vină în zilele viitoare.

„Noul Dan Nistor” a întrâziat 

Italianul Diego Fabbrini (29 de ani) este cel în care fanii își pun speranțele că-l va înlocui pe Dan Nistor a întârziat câteva zeci de minute la antrenament. După ce și-a salutat colegii, mijlocașul a devenit ținta ironiilor. „E vina noastră că am venit mai devreme”, i-a transmis fundașul Denis Ciobotariu, râzând. 

Lotul lui Dinamo: 

Portari: Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ștefan Fara, Mihai Eșanu  

Fundași: Laurenţiu Corbu, Gabriel Moura, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu, Andrei Sin, Levent Oltay, Linas Klimavicius, Florin Bejan, Ricardo Grigore

Mijlocași: Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Ioan Filip, Ahmed Bani, Ionut Șerban, Alexandru Răuță, Mamoutou NDiaye, Roberto Strechie, Alin Lazar, Andreas Mihaiu 

Atacanți: Daniel Popa, Robert Moldoveanu, Mihai Neicuțescu (în recuperare) 

Florin Prunea: „Principalul obiectiv e obținerea licenței” 

Prunea a vorbit despre situația de la Dinamo și despre dificultățile financiare de la club.

„ Principalul obiectiv e să obținem licența! La toate echipele sunt emoții. După aceea, calificarea în play-off. Trebuie să tragem tare și să încercăm să ne calificăm în play-off. Dar, în primul rând, băieții trebuie să-și primească o parte din restanțele salariale. Trebuie să primească banii cât mai repede.  

Urmărim și negociem pentru niște jucători. Vom vedea ce va fi. Vor veni 3-4 jucători pentru a întări echipa. Lotul este unul bun. Nu cred că va mai pleca vreun jucător. Trebuie să încercăm să ne calificăm în play-off.   

Craiova l-a vrut pe Dusan? Da... Nu am știut. Când? Oricine ar vrea un antrenor ca el, e un om serios. Are un contract ferm și va fi antrenorul lui Dinamo în continuare. Există ofertă de la Craiova pentru el? Cine a întrebat? Rotaru? Nu l-am văzut pe domnul Rotaru”, a declarat Florin Prunea la reunire.  

Vezi și: 

FOTO Adio, Dan Nistor! Chipul mijlocașul, șters după transferul la Craiova » Florin Prunea face caterincă: „A bătut vântul mai tare” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cornelconasu
cornelconasu  •  07 Ianuarie 2020, 18:50
Postat de anastasiu pe 06 Ianuarie 2020, 18:22

Nu de asta a plecat Nistor! becali nu l-a vrut niciodata pe Nistor! El a facut in asa fel ca Nistor sa plece de la Dinamo, deci a apelat la prietenul rotaru! Si visul i s-a implinit pe jumatate, cealalta jumatate e distrugerea lui Dinamo! Va ramane doar acea jumatate, a doua nu se va implini!

Nistor si-a semnat sentința atunci când a vorbit la mișto de Negoiță cu implantul și toate celelalte ! Ție cum ti-ar cade ca un angajat de-al tău să te ia la mișto la televizor ?!

anastasiu
anastasiu  •  06 Ianuarie 2020, 18:22
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 06 Ianuarie 2020, 14:32

vad ca nu stii cum e ierarhia la dinamo !prunea nu poate sa-i dea ordine lui negoita sau balanescu ! nistor daca a fost gura mare a plecat ptr. ca strica vestiarul !

Nu de asta a plecat Nistor! becali nu l-a vrut niciodata pe Nistor! El a facut in asa fel ca Nistor sa plece de la Dinamo, deci a apelat la prietenul rotaru! Si visul i s-a implinit pe jumatate, cealalta jumatate e distrugerea lui Dinamo! Va ramane doar acea jumatate, a doua nu se va implini!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  06 Ianuarie 2020, 14:40

care a fost limbajul vulgar sau jignitor de m-ati moderat asa repede mai vanzatori de peste !credeam ca v-a mai venit ceva minte in capetele voastre dar m-am inselat ! inseamna ca si ****** rusinica !!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează