FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // FOTO Adio, Dan Nistor! Chipul mijlocașul, șters după transferul la Craiova » Florin Prunea face caterincă: „A bătut vântul mai tare”

Articol de - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 10:56

După plecarea lui Dan Nistor (31 de ani) la Craiova, pentru 260.000 de euro, echipa alb-roșie s-a mișcat repede și i-a șters chipul de pe autocar.

În această dimineață, Dinamo s-a reunit la Săftica, pentru primele antrenamente ale anului. Pe autocarul „câinilor” nu mai apare chipul lui Dan Nistor, acesta fiind șters la doar o zi după anunțul transferului lui la Craiova.

DINAMO // FOTO Adio, Dan Nistor! Chipul mijlocașul, șters după transferul la Craiova » Florin Prunea face caterincă: „A bătut vântul mai tare”

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit despre asta și s-a ținut de glume. „Chipul lui Nistor? Am vorbit cu Tyson despre asta (n.r. șoferul autocarului). A bătut vântul mai tare. I-a luat urechile mai întâi și după i-a luat și capul”, a spus Prunea.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ricardo Piscitelli, propus la FCSB! Dinamo vinde tot: „Gigi, nu te interesează?” + Neicuțescu a fost la un pas de Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  06 Ianuarie 2020, 15:46

Bun venit, Nistor, într-un club normal!

paramount
paramount  •  06 Ianuarie 2020, 12:03

Cand am citit ca Dinamo s-a miscat repede ma gandeam la un transfer, ceva....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează