FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ricardo Piscitelli, propus la FCSB! Dinamo vinde tot: „Gigi, nu te interesează?” + Neicuțescu a fost la un pas de Craiova

Articol de , - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 00:00

Ricardo Piscitelli (26 de ani) i-a fost propus de Dinamo lui Gigi Becali, iar atacantul internațional de tineret Mihai Neicuțescu (21 de ani) i-a fost oferit lui Mihai Rotaru, patronul Craiovei, care e reticent din cauza unei accidentări pe care a suferit-o fotbalistul.

Sunt șanse mari ca transferul lui Nistor la Craiova să nu fie singura plecare din Ștefan cel Mare în iarna asta. Ionuț Negoiță e interesat să vândă tot ce are căutare pe piață și mai tratează și alte afaceri. 

Tot Craiovei i-a fost propus Mihai Neicuțescu, un atacant internațional de tineret. Mihai Rotaru, patronul oltenilor, n-a fost convins să semneze cu jucătorul în vârstă de 21 de ani, s-a speriat de o problemă medicală a lui Neicuțescu. 

Atacantul s-a accidentat într-o partidă a naționalei de tineret, România-Irlanda de Nord 3-0, și nu a mai jucat deloc de atunci, din octombrie. 

A fost operat la genunchi și încă se află în recuperare. „Dacă ești interesat de alt jucător al nostru, putem negocia pentru oricare" a fost mesajul conducerii "câinilor" pentru Rotaru. 

EXCLUSIV Ricardo Piscitelli, propus la FCSB! Dinamo vinde tot: „Gigi, nu te interesează?” + Neicuțescu a fost la un pas de Craiova

„Gigi, te interesează Piscitelli?”

Surpriza pe care o încearcă roș-albii: l-au scos pe tarabă și pe Riccardo Piscitelli, unul dintre puținii jucători buni ai lor în acest sezon.

Goalkeeperul italian le-a fost propus mai multor formații, printre care e și FCSB! Becali încă nu a înaintat vreo propunere pentru Piscitelli. 

Știindu-l pe Becali larg la pungă, roș-albii se gândesc să obțină pe goal-keeper în jur de 400.000 de euro. Ca să-l aducă pe italian ar trebui să plătească pentru achiziționarea lui și apoi să scape de unul dintre Bălgrădean și Andrei Vlad. 

„Pufi” a fost titularul în prima parte a stagiunii, Vlad e un tânăr de 20 de ani care a prins numai șapte partide în campionat. 

Soluția, în cazul în care Gigi va licita pentru Piscitelli și-l va lua de la Dinamo, ar putea fi un împrumut al lui Vlad la un club în care el să poată apăra mai des și să-și păstreze astfel și locul de titular din naționala de tineret. Andrei a început campania de calificare la Euro 2021 ca rezervă a lui Aioani, apoi a reușit să-l convingă pe Rădoi să-l titularizeze pe el în locul goalkeeperului de la Chindia Târgoviște.

Montini costă 300.000

Dinamo îl expune în vitrină și pe Mattia Montini. Atacantul în vârstă de 27 de ani a avut oferte în vara trecută, când clubul a ales să blocheze plecarea lui. 

Montini s-a supărat că n-a fost lăsat să se transfere și nu a mai jucat la fel de bine ca în urmă cu un sezon, a marcat numai 4 goluri în 16 partide din Liga 1. Negoiță e dispus acum să-l vândă pe italian. Prețul stabilit: 300.000 de euro.

Dacă Pițurcă ar fi continuat la Craiova, ar fi existat șanse mari ca și Montini să-l fi urmat pe Nistor în Bănie, fiindcă italianul se afla și el pe lista de cumpărături a lui Piți.

Vezi și: 

Ionuț Negoiță, „Dănilă Prepeleac” din Liga 1 » 3 afaceri PENIBILE făcute la Dinamo: de la Gnohere la Dan Nistor 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
112914666315881
Gargantua Egor  •  06 Ianuarie 2020, 16:10

La cum se vinde din batatura dinamovista e clar: nici de stadion nou( fara pista ) nu mai aveti nevoie ! Va mutati toata catelaria la handbal ...Nici macar in ploaie nu mai e nevoie sa bateti din labute si in plus , chiar aveti echipa !!! Succes va doresc , din Drumul Taberei !

189254898748309
Claude SH  •  06 Ianuarie 2020, 11:32

Normal că nu poate cere mult pe Pișiteli, care e de fapt un ***, dar care cine știe, după unul sau doua meciuri la Stână, saltă la 10-20 de milioane, un fleac pentru Becali care are jucători de sute de milioane :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paramount
paramount  •  06 Ianuarie 2020, 10:41
Postat de ovidiu2019 pe 06 Ianuarie 2020, 08:23

Nu fac nicio ciorba, sper sa nu ia nimic Gigi. Sa intre în insolventa Dinamo dacă în vara nu l-a dat pe Nistor cu un milion!

Ce comentariu de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează