FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, „Dănilă Prepeleac” din Liga 1 » 3 afaceri PENIBILE făcute la Dinamo: de la Gnohere la Dan Nistor

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 18:56

Dinamo s-a specializat în ultimii ani în realizarea unor afaceri de-a dreptul jenante, care au adus doar mărunțiș în conturile clubului condus de Ionuț Negoiță din 2013. 

În timp ce principalele forțe din Liga 1 vând constant jucători pe sume notabile, Dinamo e campioană la cedarea celor mai valoroși jucători pe prețuri de nimic. Tranzacțiile ciudate făcute de Ionuț Negoiță aduc aminte de „Dănilă Prepeleac”, celebrul personaj al lui Ion Creangă, recunoscut pentru trocurile fără sens. 

3 afaceri penibile făcute de Dinamo:

1. Hanca în Polonia, pe un apartament cu două camere

Nu mai departe de acum un an, oficialii îl vindeau pe Sergiu Hanca în Polonia, la KS Cracovia, pentru incredibila sumă de 60.000 de euro!

Asta în condițiile în care clubul refuzase în trecut, în perioada în care Hanca a avut un sezon de excepție în Liga 1, o ofertă de 600.000 de euro de la Lille, echipă din Ligue 1. „E prea puțin, vom lua sigur mai mulți bani pe el”, a sunat explicația venită la acel moment de șefii din „Ștefan cel Mare”. 

2. Al treilea golgheter străin merge la FCSB

Ultima trădare pe axa Dinamo - FCSB, petrecută în ianuarie 2017, a adus încă un troc dezavantajos pe care Ionuț Negoiță și-l trece în CV. „Câinii” l-au pierdut pe Harlem Gnohere în fața marii rivale FCSB, roș-albaștrii achitând aproximativ 300.000 de euro. 

Ca și în cazul lui Hanca, dinamoviștii se fâstâciseră și refuzaseră oferte mai bune din străinătate pentru Gnohere. În final, varianta FCSB a rămas unica de actualitate, iar Dinamo l-a pierdut pe „Bizon” pentru 300.000 de euro, deși Gigi Becali oferise inițial 800.000 de euro, respectiv un milion!

„Este o sumă penibilă! Jenantă! Un jucător ca Nistor nu poate costa atât de puţin. Este o jignire la adresa suporterilor, a tot ceea ce înseamnă Dinamo. Este jenant însă să cumperi de la Dinamo cu 300 de mii de euro. Păi, au dat 250 de mii pe Qaka de la Iaşi, nu putem să facem o asemenea greşeală. Repet, din punctul meu de vedere este o mare greşeală. Iar preţul este jenant” - Florin Prunea, manager general Dinamo

3. „Afacerea” Dan Nistor

Dan Nistor, cel mai bun jucător al „câinilor” din ultimele două sezoane, a fost vândut la Craiova pe 260.000 de euro. 

Principalul pasator al echipei și singurul jucător de la Dinamo care intrase în circuitul echipei naționale a fost cedat pe un preț inexplicabil de mic, deși oficialii declaraseră în trecut că speră să obțină măcar un milion de euro în schimbul mijlocașului. 

Vezi și:

Vine potopul? 4 întrebări FUNDAMENTALE la Dinamo: ce face, mai exact, Prunea acolo? + Gata, Dinamo e o echipă mică? 

EXCLUSIV Cornel Dinu anunță Apocalipsa: „Dinamo se va lupta să scape de retrogradare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
chris_bu67
chris_bu67  •  06 Ianuarie 2020, 16:31
Postat de Alexandru Woinaroschy pe 06 Ianuarie 2020, 08:30

*** Am fost fan Dinamo de zeci de ani, din copilarie, de acum nu mai vreau sa stiu de Dinamo. Are cel mai slab lot din Liga 1. Jumatate din echipele de Liga 2 au lot mai bun ca Dinamo.Negoita a adus jucatori someri de pe toate meridianele. Nu au tehnica, rezistenta fizica, interes fata de echipa. *** Astea sunt maruntele afaceri ale lui Negoita et co.

cu vitamine anti-cârcel se rezolvă

dora
dora  •  06 Ianuarie 2020, 11:03

Cum se poate sa dai atat de ieftin un jucator atat de bun ?

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  06 Ianuarie 2020, 09:53

Si daca restul banilor *** Parca am mai auzit de astfel de practici prin fotbalul autohton?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează