FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Dusan Uhrin, dur cu jucătorii la reunire: „Cine e nemulțumit de bani să plece!” » Ce zice de transferuri

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 13:37

Dinamo s-a reunit azi, la Săftica, și se pregătește pentru reluarea sezonului. Antrenorul Dusan Uhrin a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre problemele finaciare. 

Întrebat despre jucătorii care nu și-au primit salariile, antrenorul ceh a avut un mesaj dur, spunând că cei care sunt nemulțumiți pot să plece. 

„Spune-mi cine ți-a zis și dă-mi numele jucătorilor. Dacă vor să termine contractul, pot s-o facă. Dacă un jucător vrea să plece, să vină și să-mi spună. Îi semnez rezilierea și gata! 

Mă întrebați mereu dacă mai rămân la Dinamo. Sunt aici de câteva luni, iar munca abia a început. Dacă vorbim iar despre bani mereu, voi înnebuni. Soția a citit articolele legate de bani și acum trebuie să-i cer să-mi trimită bani. 

Toată lumea are probleme cu banii. Am vorbit cu patronul Negoiță înainte de Crăciun și mi-a zis că totul se va rezolva și că salariile vor fi plătite.  

Putem vinde jucători, dar să aducem jucători de aceeași valoare. Nu putem cumpara fotbaliști, doar să aducem liberi de contract. E important să aducem jucători care vor să vină aici și să ofere ceva. Dacă vor doar bani, nu e de ajuns pentru mine”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă. 

Vezi și:

VIDEO Dinamo s-a reunit azi! Ce jucători au lipsit + medicul, singura noutate a zilei » Florin Prunea: „Obiectivul e să luăm licența! Vrem 3-4 jucători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
144741386034191
Alexandru Woinaroschy  •  07 Ianuarie 2020, 07:32

Gasesti niste jucatori liberi de contract in Somalia, Nepal, Siera Leone, Sudanul de Nord, Republica Centrafricana, Guiana Franceza, Barbados etc. Someri, dar accepta para-inadat. Adica contract de 5000 euroi/luna, din care iau 500, restul in palma la sefi.

creeperno999
creeperno999  •  06 Ianuarie 2020, 23:31

Antrenor adevarat

mariuss72
mariuss72  •  06 Ianuarie 2020, 16:11
Postat de Anca Avădănii pe 06 Ianuarie 2020, 15:02

Eu tin cu Fcsb dar trebuie să recunosc că e un antrenor foarte bun,a facut din *** bici, la ce jucători a avut chiar merita apreciat mai ales ca in situatia data se încăpățînează sa muncească cu profesionalism,eu cred ca ,campionatul nostru are nevoie de astfel de antrenori ,în rest sa vedem fotbal frumos in noul an si sa ne susținem civilizat echipele la care ținem,,,,numai bine.

Felicitari pentru atitudinea asta, avem nevoie de mai multe doamne aici...asa se pare :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează