LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Atac indirect la Gigi Becali?! Ionuț Negoiță: „Eu nu sunt tătuc să apar mereu la TV. Oamenii puternici nu au nevoie să demonstreze că sunt puternici”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 10:12

Ionuț Negoiță (45 de ani), patronul celor de la Dinamo, a vorbit astăzi, într-o ediție specială a GSP Live, despre managementul lui la unul dintre cele mai importante cluburi din România. 

Finanțatorul din „Ștefan cel Mare” a explicat de ce intervențiile sale televizate s-au micșorat drastic în ultimii ani, mărturisind că are o concepție de viață total diferită față de alți finanțatori din Liga 1. Indirect, Negoiță a trimis săgeți către Gigi Becali, patronul rivalei FCSB.

„Nu sunt genul de tătuc, de one-man-show, care să taie, să spânzure și să apară la TV mereu. Oamenii puternici nu au nevoie s-o arate. 

Am o vorbă despre asta: «Când ești mic, dă-te mare. Când ești mare, nu e nevoie să faci asta». Eu am renunțat la luptă acum doi ani, apar foarte rar la televizor și doar pentru a lămuri unele lucruri”, a spus Negoiță, la GSP Live. 

„E foarte greu să reziști în fotbal dacă ai unele principii și un caracter OK. Trebuie să ai nervii foarte tari să reziști în fața tuturor atacurilor. Toată lumea e săpată și subminată, e o muncă foarte grea. Am avut în această perioadă și niște oameni de calitate lângă mine, dar nu am avut prea multe opțiuni” 
- Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Vezi și: Corupția din dosarul Hidroelectrica. Cum se făceau Blaga sau Flutur că nu știu nimic de banii aduși de Udrea la partid
Libertatea
Comentarii (23)
creeperno999  •  24 Ianuarie 2020, 23:07

Respect negoita

forzzainter  •  24 Ianuarie 2020, 15:44

A ajuns Negoita sa vorbeasca de transferuri... baaaaaa :))))

hazdrubal22  •  24 Ianuarie 2020, 15:33
Postat de pe 24 Ianuarie 2020, 14:29

Cea mai mare farsă a Diavolului este să-i convingă pe oameni că el nu există! cea mai mare farsa a lui neagoita este sa ne convinga ca ETE dinamo.....!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1