LIGA 1  ·  GSP LIVE

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Un jucător dezvăluie puterea pe care Giovanni Becali o avea la Dinamo: „Mi-a zis «Aici nu mai joci! Să îți cauți echipă!»”

Duminica, 12 Ianuarie

Liviu Ganea (31 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre perioada petrecută la Dinamo și despre influența pe care o avea impresarul Giovanni Becali la Cristi Borcea. 

Liviu Ganea, legitimat la Dinamo din 2005 până în 2011, a dezvăluit că a refuzat o ofertă a Astrei, iar Giovanni Becali i-a impus lui Cristi Borcea ca atacantul să nu mai joace pentru Dinamo. 

Liviu Ganea: „Giovanni mi-a zis că nu mai joc la Dinamo! Borcea era sub influența lui”

„Eu am plecat în 2011 de la Dinamo, înainte să vină Negoiță. Am plecat de la CFR Cluj. A fost o negociere cu Dinamo. Aveam ofertă de la Cristi Borcea ca să rămân. Dar mi s-a transmis că e mai bine să plec. Așa era pe vremea aia. Am vorbit cu Ioan Becali și mi s-a spus că ar trebui să plec. 

Au fost diverse oferte. Dinamo se înțelesese cu Astra, iar eu eram deja în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo. Seara am ajuns la un acord cu Astra. Vorbisem cu Victor Becali. Dimineața m-a sunat Giovanni și mi-a zis că oferta Astrei se mai diminuase. Peste noapte. Nu știu de ce. Poate se mai plăteau comisioane.  

Inițial am zis că merg, dar peste 10 minute m-am răzgândit. De atunci, Giovanni a zis «Gata, încheiem orice colaborare!». Mi s-a spus că nu voi mai juca la Dinamo. Mi s-a sugerat că mai bine plec. «Tu aici nu mai joci! Să îți cauți echipă!».  Și Borcea mi-a zis «Bă, eu îți dau banii ăștia. Rămâi aici, dar o să fie greu». Da, era sub infleunța lui Becali. 

Eu am înțeles mesajul. Nu aveam ce să mai fac acolo. După aia, Dinamo s-a înțeles cu Vaslui, dar nu acceptat oferta lui Porumboiu. Ulterior a venit oferta de la CFR Cluj, cu care m-am înțeles în două zile”, a declarat Liviu Ganea la GSP LIVE. 

Citește și:Codruț Marta e de negăsit din 2012. Anunțul făcut acum, după 8 ani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2

Petrolul - Farul Constanța

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, Liga 1

Sepsi - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Baschet M;

CSM CSU Oradea - BC CSU Sbiiu

Digi 4
20:30 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Academica Clinceni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Hertha Berlin

Digi 4
21:45 Fotbal, Ligue 1

Nimes - Marseille

Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga

Real Sociedad - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1