LIGA 1  ·  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

DINAMO // VIDEO Florin Prunea și Ionel Dănciulescu au dat-o pe tenis de picior în Spania: „E mai subțirel, dar experiența și-a spus cuvântul” + ultimele noutăți de la Dinamo

Articol de — Marti, 21 Ianuarie, 18:09

DINAMO // Florin Prunea și Ionel Dănciulescu, adică managerul general și directorul sportiv din „Ștefan cel Mare”, au fost la un pas să fie săriți din schemă de Ionuț Negoiță pentru cantonamentul din Spania, însă au făcut până la urmă deplasarea alături de echipă. 

Azi, oficialii „câinilor” și-au găsit timp și pentru câteva momente de relaxare. Cei doi au „încins” o partidă de tenis de picior, prilej și pentru câteva tachinări între cei doi foști jucători ai roș-albilor.

Partida de fotbal-tenis a fost câștigată la limită de Prunea, după ce „Danciu-gol” a fost la un pas de un come-back de senzație de la un scor nefavorabil: „Danciu era să revină, e mai tânăr, mai subțirel, dar experiența și-a spus cuvântul”, a glumit Prunea.

Florin Prunea: „Vrem să mai aducem jucători, dar e greu să-i găsim”

Ulterior, Florin Prunea a vorbit și despre situația la zi a lui Dinamo, echipă ce nu a colectat nici măcar o victorie în cele trei partide amicale disputate până acum.

„Băieții muncesc bine, am avut jocuri bune până acum. Sunt condiții foarte bune aici, sperăm să facem un meci bun și în amicalul cu Krasnodar, iar duminica viitoare vom avea un amical programat pe stadionul nostru. 

Sperăm să nu fie probleme cu terenurile în România. A fost o perioadă scurtă, aș fi preferat să începem mai târziu campionatul. Vrem să mai aducem jucători, dar e greu să găsim jucători în această perioadă. Trebuie să fim atenți și să micșorăm pe cât posibil riscul unor posibile greșeli”, a declarat Florin Prunea.  

„E greu ca Mattia Montini să evolueze în primul meci, cu Astra. El e la București, se va recupera în cel mai scurt timp” - Florin Prunea, manager general Dinamo

Vezi și: 



Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (2)

parpalache  •  22 Ianuarie 2020, 09:40

D-aia va scandalizati voi, ca de ce nu se duce *** in Spania?Pe banii lui Dinamo-cu care putea achita salariul vreunui jucator?Uite d-aia se duce!Sa joace tenis cu piciorul,sa va dea voua declaratii,sa mai dea afara vreun jucator,sa se mai certe cu cineva si sa bage femei in cantonament!Activitate nene!Sunteti multumiti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999  •  21 Ianuarie 2020, 22:48

Bv prunica

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1