FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 3-2

DINAMO - VIITORUL 3-2 // Slavko Perovic, gol la primul meci ca titular

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 22:49

Dinamo a câștigat meciul cu Viitorul, scor 3-2 (Perovic '29, Sorescu '31, I. Filip '61 / Iancu '76, Boboc '79), din etapa cu numărul 14 a Ligii 1. 

Sârbul Slavko Perovic, adus în vară la Dinamo, a prins pentru prima oară un loc în echipa de start a "câinilor" și a și reușit să marcheze golul de 1-0. 

Slavko Perovic, 30 de ani, jucase la Istanbulspor înainte să semneze cu roș-albii. El a trebuit să ia o pauză după startul sezonului, întrucât îi fusese descoperită o afecțiune a inimii. După controale repetate, a primit avizul medicilor pentru a-și continua cariera și a profitat de absența lui Montini, accidentat, și de starea lui Daniel Popa, nerefăcut complet în urma unei accidentări.

DINAMO - VIITORUL 3-2 // VIDEO+FOTO Trăiască regele câinilor! Răzbunare spectaculoasă a dinamoviștilor » Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează