FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - VIITORUL. Cosmin Contra, atac necruțător la Cortacero, înainte de meci: „Să se uite în dicționar, să vadă ce înseamnă acest cuvânt. Nu mai am ce vorbi cu el”

Cosmin Contra +8   FOTO
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 20:05 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 20:42

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a lansat un atac dur la adresa lui Pablo Cortacero, chiar înaintea partidei pe care Dinamo o joacă în această seară cu Viitorul, în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. 

Vineri, cu o zi înainte de meci, Pablo Cortacero declarase că vrea să-l concedieze pe Contra din cauză că „a fost lipsit de loialitate față de Dinamo”. Răspunsul lui „Guriță” a venit în această seară. 

„Din ce am citit și din ce se preconizează, e ultimul meu meci pe banca lui Dinamo. Nu știu dacă au fost cuvintele lui Pablo Cortacero când a spus că n-am fost loial. Să se uite în dicționar ce înseamnă loialitate și să se uite în oglindă, să vadă ce înseamnă loialitatea și respectul. 

Nu am vorbit cu el, nu mai am ce să vorbesc cu această persoană”, a spus Cosmin Contra, la Digi Sport, înaintea partidei cu Viitorul din această seară.

Pablo Cortacero: „Contra nu va mai continua la Dinamo”

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, spune că va face modificări drastice pe banca tehnică, din cauza atitudinii și discursului antrenorului Cosmin Contra, 44 de ani.„Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo. Va pleca după meciul de Cupă, cu siguranță. Îl dau afară nu doar pentru lipsa de loialitate față de Pablo Cortacero și pentru ce a zis, ci și pentru lipsa de respect față de Dinamo. Atitudinea lui și tot ce a făcut în ultima perioadă au determinat această decizie. Vom rezolva totul curând. Am deja un acord cu viitorul antrenor, dar nu vă pot spune numele lui deocamdată”, a declarat Pablo Cortacero pentru ProSport.

VIDEO Suporterii lui Dinamo, show pirotehnic înaintea partidei cu Viitorul

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO - VIITORUL. Surpriza de adio a lui Contra » Cine e jucătorul care revine printre titulari după aproape două luni

FOTO Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul: „100 de oameni fac mai mult decât 10.000 de like-uri”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
2433168256904859
Paulina Pavel  •  29 Noiembrie 2020, 17:26

Contra are dreptate, el a fost loial pana nu s-a mai putut face nimic. Dar cand cel caruia ii esti loial minte cu nerusinare ne atatea ori, daca ramai alaturi de el, devii partas la minciuna lui. Asadar, nu poate sa-i reproseze nimeni nimic.

depeche
depeche  •  29 Noiembrie 2020, 08:09

La cum vorbeste Contra, cred ca nu a vazut un dictionar in viata lui. De fapt nici nu poate spune “dictionar” pe litere :)) Nu stiu de ce tot apar filmulete comice doar cu discursurile lui Hagi.

dragdim
dragdim  •  29 Noiembrie 2020, 01:55

Ce e mai rău ca Jiji? Jiji fără bani!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează