FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - VIITORUL

DINAMO - VIITORUL. Surpriza de adio a lui Contra » Cine e jucătorul care revine printre titulari după aproape două luni

Cosmin Contra își ia adio de la Dinamo în această seară +8   FOTO
Cosmin Contra își ia adio de la Dinamo în această seară

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 19:48 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 20:47

Cu moralul la pământ din cauza situației din club, jucătorii lui Dinamo încearcă să salveze măcar ultimul obiectiv palpabil al sezonului, Cupa României. „Câinii” se duelează cu Viitorul, în ceea ce va fi, cel mai probabil, ultima apariție a lui Cosmin Contra pe bancă. 

  • Dinamo o înfruntă în această seară pe Viitorul, de la 20:45, într-un meci contând pentru șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport 1. 

Pentru prima oară de la derby-ul cu FCSB din octombrie, pierdut cu 2-3, în echipa de start a lui Dinamo figurează și mijlocașul central Alexandru Răuță (28 de ani), piesă de bază în echipa din sezonul trecut. Acesta face pereche la jumătatea terenului cu Paul Anton și reprezintă cea mai mare surpriză din echipa lui Contra de astăzi.

Totodată, trei dintre vedetele aduse de Dinamo în această toamnă, Borja Valle, Aleix Garcia și Abdoulaye Ba, se află doar pe bancă la partida din această seară. Mai mult, atacantul Magaye Gueye și mijlocașul Janusz Gol nu se află nici măcar în lotul gândit de „Guriță”. 

Înainte de meci, Contra a explicat de ce a modificat două schimbări în garnitura de start de la meciul de astăzi față de cea utilizată în ultima partidă, 3-0 cu Voluntari. „Am vrut să repet formația cu care am câștigat cu Voluntari, dar Ehmann și Janusz Gol au suferit accidentări. Ehmann cu Voluntari, Gol acum două zile, la antrenament, astfel că a trebuit să fac două modificări”, a spus „Guriță”.

Dinamo - Viitorul, echipe de start: 

Dinamo: Rene Hinojo - Sorescu, Puljic, R. Grigore, I. Lopez - Anton, Răuță - J. Camara, Măgureanu, Fabbrini - Nemec
Rezerve: Mejias, A. Radu, B. Valle, A. Gonzalez, Borcea, Abdoulaye Ba, Bani, A. Garcia, Achim
Antrenor: Cosmin Contra

Viitorul: Căbuz - Boboc, Dobrosavlevici, Ortega Martinez, de Nooijer - Gaztanaga, Artean - Ciobanu, G. Iancu, Mățan - Luckassen
Rezerve: Cojocaru, Dussaut, Mladen, G. Ganea, C. Matei, A. Georgescu, Ely Fernandes, A. Stoian
Antrenor: Ruben de la Barrera

Fanii lui Dinamo, alături de echipă înainte de meci 

Înaintea partidei cu Viitorul din această seară, fanii din PCH s-au strâns pe Buleverdul „Barbu Văcărescu”, aflat în imediata apropiere a intrării dinspre peluza dinamovistă. Conform reporterului GSP aflat la fața locului, ultrașii au aprins torțe și au întâmpinat autocarul echipei, așa cum procedau și în vară, când echipa a fost la un pas să retrogradeze în liga secundă.

Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
+4 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

FOTO Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul: „100 de oameni fac mai mult decât 10.000 de like-uri”

Adrian Mutu nici nu mai vrea să audă de Dinamo: „Aș spune pas unei oferte, nu vreau să fac parte din așa ceva”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  29 Noiembrie 2020, 07:13

Contra nu ar fi trebuit sa fie schimbat. Performantele unui antrenor nu se evalueaza dupa 10 etape in care echipa a schimbat cea mai mare parte a titularilor cu jucatori veniti din 4 zari, multi dintre ei fara jocuri in picioare, in vreme de pandemie si pe fondul unei crize financiare majore.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează