FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mutu nici nu mai vrea să audă de Dinamo: „Aș spune pas unei oferte, nu vreau să fac parte din așa ceva”

Adrian Mutu. Sursă foto: GSP
Adrian Mutu. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 18:49 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 19:07

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21, a comentat ultimele evenimente de la Dinamo și e siderat de situația în care se află Cosmin Contra, amăgit de Pablo Cortacero&co. în ultimele luni.

  • Dinamo o înfruntă în această seară pe Viitorul, de la 20:45, într-un meci contând pentru șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport 1. 

Întrebat în cadrul unui interviu dacă ar da curs unei oferte de la Dinamo, „Briliantul” nici n-a vrut să audă de un come-back la echipa care l-a lansat în Serie A. Problemele financiare ale echipei reprezintă motivul pentru care Mutu declară răspicat că ar refuza orice tip de ofertă din partea „câinilor”. 

„Aş spune pas dacă ar fi să vină o ofertă de la Dinamo. Ce să spun altceva? Situaţia de la Dinamo este atât de dificilă, îmi pare rău pentru Cosmin Contra, pentru toată galeria frumoasă a echipei. Nu este normal ce se întâmplă acolo nu aş vrea să fac parte din aşa ceva”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Actualul selecționer al tineretului „tricolor", Adrian Mutu, a fost unul dintre oamenii care au contribuit la ultimul sezon de succes la Dinamo. Ca director general al „câinilor", cu Cosmin Contra antrenor, roș-albii au fost în lupta la titlu la finele ediției 2016/2017, cucerind Cupa Ligii.

Vine tsunami-ul! Jucătorii s-au săturat și pleacă de la Dinamo

Jucătorii lui Dinamo au notificat clubul în privința restanțelor salariale adunate. E o procedură preliminară, înainte ca ei să aibă dreptul de a depune memorii pentru a căpăta cu forța banii trecuți în contracte și apoi să semneze cu ce echipe vor. 

Dinamo se va trezi în lunile următoare cu noi datorii imense, de milioane de euro! Nu mai e vorba despre o amenințare teoretică, jucătorii au declanșat deja procedura prin care caută să obțină cu forța banii pe care clubul nu i-a plătit conform înțelegerilor semnate. Detalii pe larg, AICI!

VIDEO Ludovic Orban, mesaj important pentru fanii lui Dinamo: „Avem clar această intenție! Facem stadion”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. DDB pune presiune pe Cosmin Contra: „Ce faci, ne bagi în faliment?!” + Cortacero, amenințat: „Să nu mai calce în România. Altfel, va avea surprize!”

Cosmin Contra, siderat de Dinamo: „Nu am mai trăit așa ceva și nu doresc nimănui. M-a îmbătrânit!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
dd.x
dd.x  •  29 Noiembrie 2020, 15:33

ciocardelul fara nas .. nu tr vrea nimeni, nici macar 1 meci in liga 4... du-te la cules de00

gigistul.arlechin
gigistul.arlechin  •  29 Noiembrie 2020, 08:08
Postat de randoomstar pe 28 Noiembrie 2020, 20:00

pai becali deja a picat,nu mai apare la tv si in mass media,nu se mai baga nicaieri. s-a retras pe muntele athos. ca nu-l mai gaseste nimeni.

E clar! Dinamo joaca prea bine! ..... Gigigușterii sunt disperați! Deaconu trebuie sa intervina! Urmatoarea delegare va fi a lui radu petrescu!..... si-acum sa le faca si stadion?? Nu se poate!....Domnul gigi e un om bun, sfios, care bate mătănii, si in mintea bolnava a gigigușterilor ei cred ca reprezinta partea majoritară a poporului român, dar ei sunt, in realitate, partea malignă a lui!

mehighms
mehighms  •  29 Noiembrie 2020, 04:49
Postat de creeperno pe 28 Noiembrie 2020, 22:43

Nu va mai drogat'!

tu vorbesti? ai uitat sa spui vorba ta clasica.. " zilele urmatoare intra banii"

Vezi toate comentariile (19)
Comentează