FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-0

DINAMO - VIITORUL 1-0. GALERIE FOTO Victorie pentru Dinamo! Revoluția lui Bratu îi duce pe alb-roșii la egalitate cu FCSB în clasamentul Ligii 1

FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 17:23

Dinamo a trecut de Viitorul, scor 1-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 4 din Liga 1.

Partida din Ștefan cel Mare a fost prefațată de un moment de reculegere în memoria lui Jean Grama, fost arbitru și om important din organigrama clubului, decedat la vârsta de 74 de ani. Fără Gică Hagi pe bancă, tinerii Viitorului au plimbat steril mingea în debutul partidei.

Prima ocazie de gol a venit în minutul 16, când Artean a șutat puternic, de la peste 30 de metri, peste poarta lui Penedo. Deschiderea scorului a venit după un moment de geniu al lui Daniel Popa. A strecurat mingea printre picioarele lui Țâru și i-a pasat ideal lui Mahlangu în minutul 34. Mijlocașul sud-african a trimis mingea în poartea goală.

Constănțenii nu au fost mai lucizi nici după pauză. Intrările lui Mățan și Ciobanu nu au adus plusul dorit, iar marile ocazii au venit tot la poarta lui Cojocaru.

Salomao a șutat slab din 8 metri, după o cursă de senzație a lui Nistor. Finalul a fost unul tensionat, cu mulți nervi și puține reușite de ambele părți. 

Dinamo acumulează 7 puncte după primele 4 etape și egalează marea rivală, FCSB. 

Clasament liga 1

sss

Vezi și:  Momente NEBUNE în Ștefan cel Mare! Fotbalul a fost umbrit de scandările fanilor și de bucuria lui Mahlangu :)

  Dinamo - Viitorul 1-0
A marcat: Mahlangu '34

Partida a fost liveTEXT

 Echipele de start

FC Dinamo București: Penedo – Corbu, M. Popescu, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu – Mahlangu, R. Grigore – Sorescu, D. Nistor (cpt), Salomao – D. Popa.
Rezerve: Eșanu – Delorge, Katsikas, Ehmann, Pesic, Axente, Moldoveanu.
Antrenor: Florin Bratu

Florin Bratu a schimbat nu mai puțin de 6 jucători față de meciul pierdut etapa trecută cu Gaz Metan, scor 2-3. Doar Penedo, Popescu, Mahlangu, Nistor și Salomao și-au păstrat posturile de titulari. 

FC Viitorul: Cojocaru – Lima, Țîru, Luchin, De Nooijer – Vl. Achim, Mladen, Artean – I. Hagi (cpt), Drăguș, Vână.
Rezerve: Buzbuchi – Mățan, Ciobanu, Hodorogea, Boboc, Houri, Al. Stoica.
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Dinamo

A: Kovacs Istvan (Carei - Satu Mare)
A1: Marinescu Vasile (Bucureşti - Bucureşti)
A2: Artene Ovidiu (Vaslui - Vaslui)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (214)
juliusmad
juliusmad  •  14 August 2018, 09:07
Postat de zecs93 pe 14 August 2018, 02:55

bun meciu, am batut pe merit, frumoasa si atmosfera, sa scandat anti psd si la fiecare atingere a jucatorilor viitorului erau huiduiti in mare staiff, asa merita r3p3ndul3l3 CapreleCeausistoPopestio-Leordene !!! Buna echipa, apararea azi a mers de minune, nu le-am dat sansa la nmk Viitorului, putea fi si 4-0 pt noi si nu se supara nimeni, adevaratu test vine etapa viitoare la cluj cu cfr ( lideru actual) , acolo sa vedem apararea asta si pe bratu cu inspiratiile lui !!!

Fotbal slab demn de liga a 3-a, dinamo este inca o echipa de pluton iar hagi inca nu este antrenor :))

danirovl
danirovl  •  14 August 2018, 08:59

Bune astea 3 puncte,dar fotbal putin! Toate mingile inapoi la penedo,si apoi degajare!asta e fotbal in 2018!? ....cum sa confirme jucatori transferati afara cand ei cresc in fotbal de genul asta?sunt cateva echipe care incearca sa joace fotbal : fcsb,cfr,viitorul,craiova,gazul ...la noi nici macar nu se incearca,dianmo joaca fotbalul de acum 20-30 ani!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  14 August 2018, 08:58
Postat de zecs93 pe 14 August 2018, 03:00

Apropo golu lui Popa de azi e golu campionatului, pai sa faca si coman mbappe de la fcsb ( cotat la 300 de triliarde de euro) asa schema sau tanase zis si fir de iarba asa schema, pai tanase daca face schema asta cade in careu si cere penalty :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

felicitari dinamo ! bravo popa!

Vezi toate comentariile (214)
Comentează