FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Abia scăpată de interdicția la transferuri, Dinamo e din nou sub presiune: „Trebuie să găsim urgent două milioane de euro. Avem câteva săptămâni”

În dreapta, Andrei Nicolescu, acționar la Dinamo // foto: Facebook @ Dinamo București
În dreapta, Andrei Nicolescu, acționar la Dinamo // foto: Facebook @ Dinamo București

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 08:37 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 12:06

Vlad Iacob (35 de ani), administratorul special de la Dinamo, a transmis că alb-roșiii au datorii stringente de aproximativ două milioane de euro, bani care trebuie achitați „în următoarele câteva săptămâni”.

Dinamo a scăpat ieri de o mare bătaie de cap, a făcut plăți de 500.000 de euro pentru a ridica interdicția la transferuri, dar problemele „câinilor” nu se opresc aici.

Clubul aflat în căutare de investitori trebuie să pompeze în următoarele săptămâni o sumă importantă, de aproximativ două milioane de euro, pentru a stinge datorii stringente.

Primele două mutări pregătite de Dinamo după deblocarea transferurilor
DINAMO
Primele două mutări pregătite de Dinamo după deblocarea transferurilor

Datorii uriașe apasă pe umerii lui Dinamo

„Până la sfârșitul lunii august, Dinamo are nevoie de aproximativ două milioane de euro. Mai bine zis nu până atunci, ci în următoarele câteva săptămâni.

Chiar dacă se aprobă noul plan, nu se modifică cu mult această sumă. Plățile semnificative din planul de reorganizare actual, cel aprobat în 2022, sunt programate pentru anul al treilea de insolvență.

Nu vorbim doar despre datorii, ci despre cheltuieli curente, creanțe din timpul procedurii, tranșe din planul de reorganizare. Este o multitudine de sume”, a spus Vlad Iacob în direct la DigiSport.

Așadar, nici un eventual verdict pozitiv la Tribunalul București privind noul plan de reorganizare nu ar scuti clubul alb-roșu de plata acelei sume.

Dosarul privind modificarea planului de reorganizare al societății va fi din nou pe masa Tribunalului București joi, pe 13 iulie. Dinamoviștii își fac mari speranțe că va fi aprobat!

Mai multe știri despre Dinamo:

Andrei Nicolescu anunță măsuri în club, după ridicarea interdicției: „O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta”

Vlad Iacob dă din casă » Cum au încercat noii acționari să-l înlăture din funcție: „Mi-au oferit salariu, cu o condiție”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
ArchBishop
ArchBishop  •  12 Iulie 2023, 19:10
Postat de arnautull pe 12 Iulie 2023, 11:46

e greu sa prcepi, nu stii tabla inmultirii pe sarite si tu vrei sa intelegi bugete?? oricum nu le da patronul Boc din banii oamenilor din taxe si impozite

Bine, fiule, explica-mi tu atunci cum sta treaba. Recunosc ca sunt un pic mai batran si gandesc mai lent. Ai facut afurmatua ca 7.5 milioane de euro e bugetul asumat pe anul acesta. Si deja 2 milioane reprezinta datorii urgente. Care e sursa celor 7.5 milioane de euro, ati primit voi hartiile doveditoare ca se dispune de aceasta suma si / sau va fi virata clubului? Din 600,000 promisi de Bet2 (fratii moldoveni si bulgari intr-ale trucarii meciurilor) 500,000 s-au topit virtual prin plata datoriilor de 500,000 catre jucatorii cu litigii. Tu cat ai donat catre acest club? Au ajuns toti banii in club? Ai primit chitanta pentru fiecare leu / euro / dinte de aur donat? Cele 2 firme care au devenit actionari in aprilie-mai prin virarea unor sume de milioane (in jur de 2.5 impreuna, din care doar undeva la 10% au fost convertite in actiuni la o valoare arbit4ara, iar restul sunt "garantie pentru actionarii deja existenti la data aceea, adica nu se stie ce e cu banii aceia), sunt dispuse sa investeasca in continuare? Tipic pentru incultii ca tine, daca nu au un raspuns la intrebari sa devieze converstia atacand pe cel care i-a bagat in ceata.

arnautull
arnautull  •  12 Iulie 2023, 11:46
Postat de ArchBishop pe 11 Iulie 2023, 16:19

Bine bine, dar acei 7.5 milioane de euro buget de unde vin?

e greu sa prcepi, nu stii tabla inmultirii pe sarite si tu vrei sa intelegi bugete?? oricum nu le da patronul Boc din banii oamenilor din taxe si impozite

ED_BAD
ED_BAD  •  11 Iulie 2023, 21:41

Exista si o parte buna. Banii vor fi adusi imediat de catre noii investitori. E posibil sa rezolve chiar saptamana viitoare. Tocmai i-am auzit ca se certau intre ei, ala ca pune el, ala ca, ba nu, sa il lase ca pune el... Era nebunie totala la club pe tema asta, se inghesuiau toti sa dea bani.... :))) La asta sa se gandeasca mai marii galeriei Rapidului, sa lase naibii in pace conducerea si sa constientizeze starea de bine si linistea de la club. Sa lase cotcariile, ca uite prin ce trec altii si doar viseaza si spera la ce avem noi. Iar pe noi, dupa ce i-am facut lui Copos, daca ii mai agresam si pe astia si pleaca, chiar ca nu ne mai ia nimeni...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează