FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 0-0

DINAMO - VOLUNTARI 0-0 / FOTO Fanii se revoltă la Dinamo! Mesaje dure la adresa lui Ionuț Negoiță: „Impostorule, dai bani cu dobândă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 09:42

Suporterii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea cu patronul Ionuț Negoiță și i-au transmis acestuia două mesaje dure la meciul din ultima etapă de play-out cu FC Voluntari, scor 0-0.

„Cu tine salvator, Dinamo în mediocritate s-afundă / Negoiță, impostorule, dai bani doar cu dobândă!” și „Sezonul următor vrem rușinea spălată / De nu, lopată cu lopată, îți sapi propria groapă!”, au fost mesajele suporterilor pentru patronul echipei lor.

dinamo
Mesajele afișate de dinamoviști la meciul cu Voluntari

Ionuț Negoiță n-a mai apărut în lumina reflectoarelor de când la club a venit Mircea Rednic, omul căruia i-a dat putere absolută în ceea ce privește transferurile.

Dinamo tocmai a terminat cel mai slab sezon al ei din istorie, clasându-se pe locul 9 (3 din play-out).

500 de suporteriau fost prezenți aseară în „Ștefan cel Mare”, cei mai puțini din acest sezon

Citește și:

DINAMO - VOLUNTARI 0-0 // Ilie Dumitrescu despre situația neagră de la Dinamo: „Rednic nu-și permite s-o dea în bară iar”

DINAMO - VOLUNTARI 0-0 / Chin și amărăciune în echipa lui Rednic » Note dezamăgitoare primite de jucătorii „câinilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
150765579065741
Gigi Epure  •  01 Iunie 2019, 21:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luputu
luputu  •  01 Iunie 2019, 18:22

La Dinamo, inca vorbim de Dinamo, restul sunt cloneeee...

chris_bu67
chris_bu67  •  01 Iunie 2019, 16:02
Postat de Danezul Gramada pe 01 Iunie 2019, 14:18

Ziceti mersi rinistilor ca da Negoita si banii aia ca altfel erati desfiintati. Ca îi mananca RedMic cu fiica-sa e alta treaba. Cica spune RedMic ca da afara tot. Echipa,staf,etc. Problema e el nu echipa. Aia liberu de contract din Belgia second hand joaca pe cat sunt platiti. Pe 3-4000 pe luna ce ati vrea sa vina Messi?Aduce RedMic altii si pana in iarna isi fac integrarea si play out scrie pe voi iar. Daca nu cumva ca de obicei RedMic primeste o oferta de nerefuzat din Belgia sau din Golf si spala putina primul.

ești grămadă!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează