FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 0-0

DINAMO - VOLUNTARI 0-0 // Chin și amărăciune în echipa lui Rednic » Note dezamăgitoare primite de jucătorii „câinilor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 09:27

Dinamo a făcut un joc prost și în ultima etapă din play-out, scor 0-0 cu Voluntari, și a bifat cea mai slabă performanță din istorie, locul 9 în Liga 1.

Deși Mircea Rednic a avertizat în acest play-out că din vară vor rămâne la Dinamo doar jucătorii care merită, fotbaliștii „câinilor” au dezamăgit o dată-n plus.

Cei mai slabi jucători de pe teren au fost N'Diaye, Daniel Popa și Montini, care au primit nota 4 din partea Gazetei Sporturilor. Singurii dinamoviști care au ieșit cât de cât în evidență au fost Ricardo Grigore și Reda Jaadi, care au luat nota 6.

De partea cealaltă, întreaga apărare a ilfovenilor alături de Costin Lazăr, Laidouni și Adrian Bălan au primit nota 6.

CASETA MECIULUI

caseta dinamo

Citește și:

Șoc în cartea lui Cornel Dinu: Crăciunescu, corupt în pădure. Culisele mituirii arbitrului FIFA cu 20.000 de dolari la un meci capital din Liga Campionilor + acuzații de blat la cel mai înalt nivel

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  02 Iunie 2019, 10:05

FRATII JADI SUNT CATASTROFE ....!!!! MULT SUB SERBAN SAU DANIEL POPA!!!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Iunie 2019, 10:26

Reda Jaadi 6?! Nota 2, cel mult. Este o catastrofă. Nu știe absolut nimic din jocul de fotbal. Nimic, nimic. Nu am văzut unul mai slab la Dinamo de când urmăresc fenomenul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează