FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-0

NOTE GSP Dinamo - Voluntari 2-0 » Cine au fost cei mai buni jucători din Ștefan cel Mare la prima victorie după 13 meciuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 08:00 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 08:15

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, în runda 4 din play-out-ul Liga 1, și a părăsit zona locurilor direct retrogadabile în Liga 2.

Cronica meciului Dinamo - FC Voluntari 2-0

După 13 meciuri fără victorie în Liga 1, Dinamo a obținut primul triumf după o secetă care a început în luna ianuarie. Florin Bejan a deschis scorul după o execuție imparabilă și a obținut nota 7 din partea Gazetei Sporturilor. Adan Nemec a majorat avantajul lui Dinamo în minutul 86 și a obținut același calificativ.

Căpitanul Deian Sorescu, printre cei mai buni de la Dinamo

Ultimul remarcat din trupa din Ștefan cel Mare a fost căpitanul „câinilor roșii”, Deian Sorescu, care a pasat decisiv la ultima reușită a partidei. Cei mai slabi jucători de la Dinamo au fost Mihai Eșanu, Ricardo Grigore, Vlad Achim, Andrei Răuță, Morsay și Diego Fabbrini, care au încasat calificativul 5.

La Voluntari, spaniolul Jefte Betancor și Igor Armaș au fost notați cu 6 de reporterii GSP. Și fostul dinamovist Gabriel Tamaș a primit același calificativ, chiar dacă la al doilea gol al lui Dinamo l-a pierdut din marcaj pe Nemec. Cea mai mică notă din lotul lui Bogdan Andone a fost încasată de Marius Briceag (3), jucător venit de la FCSB în mercato de iarnă.

Dușan Uhrin, nota 7 la prima victorie de la revenirea la DInamo

A 3-a partidă a fost cu noroc pentru Dușan Uhrin jr. Antrenorul ceh a obținut prima victorie de la revenirea în Ștefan cel Mare și a obținut nota 7, în timp ce Bogdan Andone a încasat calificativul 5.

Dinamo - Voluntari 2-0 » Cine au fost cei mai buni jucători din Ștefan cel Mare la prima victorie după 13 meciuri

7a fost nota obținută de „centralul” Ovidiu Hațegan, iar asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe au primit același calificativ

3 luni fără victorie... era frustrant. Nu știu dacă s-a întâmplat ceva de genul acesta în cariera mea. A fost un meci foarte greu, le-am spus jucătorilor ca trebuie să aibă răbdare. Le-am transmis să nu joace mingi pe sus, pentru că adversarii erau înalți și astfel ne era imposibil.

Dușan Uhrin jr, antrenor Dinamo

VIDEO. Mihai Stoichiță despre retrogradarea lui Dinamo: „Nu prea am emoții, au jucători buni”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Becali a găsit vinovații pentru înfrângerea de la Craiova: „Unul a luat jocul în glumă, celălalt face acrobații” + declarații total surprinzătoare despre Kovacs

Vedeta care a răbufnit după Dinamo - Voluntari 2-0: „Întrebați-l pe Uhrin de ce nu am jucat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mimi.popescu
mimi.popescu  •  01 Mai 2021, 07:34
Postat de Mihai Buzea pe 30 Aprilie 2021, 12:36

Tamas,and one si burleanu cei mai buni!!!

Iosifeee e clar *** de dinamo! Pe romani ii bucura la maxim chestia asta! Iosifeee, Hai DINAMO!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

171875491077582
Costel Chelaru  •  30 Aprilie 2021, 13:48

Adevaratele teste se vor vedea cu Sibiul si Hagi...meciul asta nu e concludent. Dinamo nu va retrograda, chiar si cu baraj. Diferenta intre cele 2 ligi e mare. Intrebarea e..la anul tot la fel? Nu vad sperante

514091889218839
Mihai Buzea  •  30 Aprilie 2021, 12:36

Tamas,and one si burleanu cei mai buni!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează