FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

DINAMO - VOLUNTARI // EXCLUSIV VIDEO Dorința lui Ionel Dănciulescu pentru meciul de azi: „Sper ca cei doi să înscrie ”

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 19:25

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a prefațat, în exclusivitate pentru GSP.ro, partida cu FC Voluntari din această seară. Oficialul „câinilor” nici nu concepe alt rezultat decât victoria echipei sale. 

„Moralul nostru este bun. Ne dorim victoria și sunt convins că vom câștiga în această seară. Aștept o evoluție bună din partea băieților. Au trecut 10 etape și nu am adunat decât 10 puncte. Ce-i drept, distanța nu e mare față de primele 6 locuri, dar trebuie să adunăm puncte și să jucăm fiecare meci la victorie. Sunt covins că vom fi în play-off. 

Îmi doresc ca jucătorii tineri să aibă evoluții bine, mă refer la Neicuțescu și Moldoveanu. Sper să aibă continuitate în evoluții”, a spus Dănciulescu, la microfonul GSP.ro. 

„Am emoții pentru derby de România, emoții mai mari decât în perioada în care eram jucător. Până atunci, avem meciul cu Voluntari și e important să-l câștigăm”  - Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo 

Vezi și: 

DINAMO - VOLUNTARI // Filip Mrzljak revine printre titulari după fix două luni + jucătorul sărit din schemă pentru a-i face loc lui Ante Puljic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează