FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI- DINAMO

VIDEO FC Voluntari le-a pus gând rău dinamoviștilor înainte de duelul direct: „Ăsta e avantajul nostru”

Ce s-a întâmplat după prima victorie a lui Dinamo în Superliga » Mesaj clar al fanilor + apariție-surpriză pe gazon
Ce s-a întâmplat după prima victorie a lui Dinamo în Superliga » Mesaj clar al fanilor + apariție-surpriză pe gazon

Articol de , - Publicat vineri, 18 august 2023 12:11 / Actualizat vineri, 18 august 2023 15:13

Dinamo îi înfruntă sâmbătă, de la 21:45 pe cei de la FC Voluntari, într-un joc din cadrul etapei cu numărul 6 a Superligii.

Veniți după o înfrângere, 1-3 în precedenta partidă cu FCU Craiova, cei de la FC Voluntari au în plan să le pună bețe în roate „câinilor roșii”.

Runar Sigurjonsson și Robert Popescu au prefațat pentru GSP.ro duelul cu formația pregătită de Ovidiu Burcă. Jucătorii ilfovenilor sunt hotărâți să nu-i trateze pe alb-roșii cu superficialitate și vor să-și adauge cele 3 puncte în vistierie.

VIDEO. Runar Sigurjonsson: „Detaliile vor face diferența”

„Mă simt pregătit din punct de vedere fizic să joc în fața celor de la Dinamo, vom vedea ce va decide staff-ul tehnic. Nu știu dacă voi fi pe bancă sau titular, dar mă simt pregătit. Nu știu foarte multe despre Dinamo, abia ce au promovat, dar cred că va fi interesant. Va fi plăcut și pentru suporterii lor și cred că vor face o figură bună în campionat. N-am văzut tot meciul cu FC Botoșani, ci doar un rezumat, dar a fost un rezultat bun pentru ei”, a spus Runar Sigurjonsson.

Mijlocașul islandez a explicat și care este avantajul celor de la FC Voluntari în acest duel.

„Dacă ar fi să vedem niște mici avantaje ale noastre ar fi că jucăm acasă, dar va fi o partidă grea, iar detaliile vor face diferența. E clar că ne simțim dezamăgiți după jocul cu FCU Craiova, am făcut un joc foarte rău. Uneori poți juca prost și poți câștiga, acum am evoluat rău și am pierdut. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ după startul bun, încă luptăm pentru a ne menține în Superligă”, a mai explicat Sigurjonsson.

Cu siguranță, nu au început așa cum își doreau. Acum vin după o victorie și vor încerca să construiască mai mult pentru a avea un moral bun.  Mă aștept să fie o atmosferă asemănătoare cu jocul de la Rapid, cu foarte mulți fani. Nu cred că voi simți presiune pentru că-mi place să joc cu cât mai mulți fani în tribună.

- Runar Sigurjonsson, mijlocaș FC Voluntari

VIDEO. Robert Popescu: „Avem mai multă omogenitate”

Adus în această vară de la FCSB II, Robert Popescu (20 de ani) este de părere că omogenitatea grupului de la Voluntari ar putea face diferența.

„Noi luăm în calcul doar victoria cu Dinamo. Vrem să câștigăm și să avem cât mai multă liniște. Îi tratăm ca pe orice alt adversar, chiar dacă au avut o perioadă mai rea la început. Se poate întâmpla la toate echipele. Comparativ cu ei cred că avem mai multă omogenitate, în vestiarul nostru sunt băieți care joacă de mai mult timp împreună și aici ar fi avantajul nostru. Cred că va fi un joc destul de greu, iar pentru mine ar fi un vis dacă aș reuși să marchez împotriva lor”, a spus Robert Popescu.

Citește și alte știri

Încă un jucător pleacă de la FCSB după eliminarea cu Nordsjaelland: „Sunt prea mulți în vestiar”

Mircea Lucescu, declarație specială după calificarea în play-off-ul Conference League: „O seară bună pentru o ființă dragă care suferă pentru mine și pentru Răzvan” + Scandal cu jurnaliștii greci

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  18 August 2023, 22:34

Degeaba daca jucati bufa bufa

calugarul.avacum.de.la.varatec
calugarul.avacum.de.la.varatec  •  18 August 2023, 19:14

E bine ca Dinamo sa plece cu samsa a doua, iar Voluntariul sa se creada omogen. Vom vedea....

rocky3
rocky3  •  18 August 2023, 18:42

Aprilie 2022, NA, fcsb-Voluntari 2-2, iar titlul pleacă la Cluj! Respect Voluntari, respect finul Pandele!;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează