INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONFERENCE LEAGUE

VIDEO Mircea Lucescu, declarație specială după calificarea în play-off-ul Conference League: „O seară bună pentru o ființă dragă care suferă pentru mine și pentru Răzvan” + Scandal cu jurnaliștii greci

Articol de , , - Publicat vineri, 18 august 2023 10:49 / Actualizat vineri, 18 august 2023 11:12

Mircea Lucescu a calificat-o pe Dinamo Kiev în play-off-ul de Conference, după un meci cu prelungiri și lovituri de departajare în fața lui Aris. Acum, formația din Ucraina va juca tot pe Giulești, joi 24 august, cu turcii de la Beșiktaș, echipă cu care Il Luce are un titlu în CV

Pe finalul meciului jucat pe stadionul Giulești cu 3.500 de fani în tribune, dintre care 650 sosiți din Grecia, Dinamo Kiev a tremurat serios pentru calificare.

După ce-a fost condusă cu 1-0 în urma reușitei lui Djurasek (39), Dinamo a reușit să egaleze prin Voloshyn (45) și să ducă meciul în prelungiri în urma golului marcat de Karavaev (85).

Calificarea în play-off s-a decis la 11 metri! Menendez și Odubajo de la Aris au ratat și Dinamo Kiev merge mai departe.

Mircea Lucescu, declarație specială după calificarea în play-off-ul Conference League: „O seară bună pentru o ființă dragă care suferă pentru mine și pentru Răzvan” + Scandal cu jurnaliștii greci
Imagine din vestiarul lui Dinamo Kiev după calificarea în play-off

Mircea Lucescu: „Nimic nu mai poate să mă surprindă”

La conferința de presă de după partidă, Mircea Lucescu a declarat:

„A fost un meci extrem de dificil. În grupe nu se joacă la intensitatea din preliminarii. O echipă puternică, cu jucători experimentați, care au jucat în Germania, Anglia și Spania. Asta e diferența de experiență între ei și noi. Am meritat că câștigăm împotriva unei echipe periculoase. Le mulțumesc suporterilor care au venit să ne susțină. N-am mai avut de mult un meci cu penalty-uri, dar nimic nu mai poate să mă surprindă”.

Mircea Lucescu: „Am fost iubit la Beșiktaș”

După meciul cu Aris, pentru trupa lui Mircea Lucescu urmează peste două zile un meci în campionatul din Ucraina, cu Cernomoreț Odesa, apoi revine la București pentru manșa tur de joi, din play-off cu Beșikaș.

„O să fie o întâlnire interesantă! Am fost iubit acolo la fel cum am fost și la Galatasaray. Vom juca aici și jumătate din stadion sunt sigur că o să plin de turcii din București. Plus că o să vină și alții pentru că se ajunge repede aici. Restul sper să fie cu Dinamo Kiev! Mă aștept la o atmosferă spectaculoasă, dar și una de prietenie. Nu de agresivitate și adversitate”, a punctat Il Luce.

Mircea Lucescu: „Îmi doresc să cad în aceeași grupă cu Răzvan”

Tot joi, în play-off-ul de Conference League s-a calificat și Răzvan Lucescu. PAOK s-a impus cu 3-0 după un meci dificil cu Hajduk Split.

A fost o seară bună pentru o ființă dragă care suferă acasă pentru mine și pentru Răzvan. Neli! Dacă venea la meciul meu nu mai putea să vadă partida lui Răzvan. N-avea cum să se mai împartă între cele două meciuri. Răzvan a avut un meci foarte greu împotriva unei echipe foarte dificile din Croația. În turul ăsta au fost și echipe mai puțin experimentate, dar ei au întâlnit un adversar greu. Acum îmi doresc ca eu și cu Răzvan să ne calificăm și să cădem în aceeași grupă”, mai declarat antrenorul lui Dinamo Kiev.

Scandal cu jurnaliștii greci! Il Luce: „Eu decid”

La finalul conferințe a existat și un scandal între ofițerul de presă al celor de la Dinamo Kiev și jurnaliștii greci prezenți la meci. „Am spus că este ultima întrebare și conferința s-a terminat. Nu provocați!”, a transmis ofițerul de presă al clubului din Kiev.

Jurnaliștii eleni au început să țipe că nu au fost lăsați să adreseze nicio întrebare lui Lucescu, dar tehnicianul a intervenit și-a aplanat conflictul, lăsându-i să adreseze întrebări. „Eu decid! Să mă întrebe”, a spus Lucescu. Apoi a răspuns întrebărilor venite din partea presei elene.

Citește și:

Adrian Mutu, eliminat din Conference League » Cum a explicat antrenorul lui Neftci: „Am luptat până la capăt, în ciuda problemelor”
Beșiktaș - Neftci Baku 2-1 (5-2 la general)
Adrian Mutu, eliminat din Conference League » Cum a explicat antrenorul lui Neftci: „Am luptat până la capăt, în ciuda problemelor”
„Îmi e ciudă că i-am lăsat la greu. A fost o prostie” » Ce spune Vlad Chiricheș despre eliminarea cu Nordsjaelland
Nordsjaelland - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)
„Îmi e ciudă că i-am lăsat la greu. A fost o prostie” » Ce spune Vlad Chiricheș despre eliminarea cu Nordsjaelland

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
demostene1
demostene1  •  18 August 2023, 12:27

Ar fi frumos că Dinamo Kiev sa se califice în grupe și să joace în Giulești meciurile din grupe. Macar așa să aibă Bucureștenii șansa să vadă meciuri din Europa

ionutplural
ionutplural  •  18 August 2023, 11:50

Sa ieftineasca biletele si o sa fie Giulestiul plin!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează