INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  BEȘIKTAȘ - NEFTCI BAKU 2-1 (5-2 LA GENERAL)

Adrian Mutu, eliminat din Conference League » Cum a explicat antrenorul lui Neftci: „Am luptat până la capăt, în ciuda problemelor”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 09:41 / Actualizat vineri, 18 august 2023 10:22

Neftci Baku, formația lui Adrian Mutu, a fost eliminată în turul 3 al preliminariilor Conference League, de Beșiktaș. După 1-3 în tur, azerii au pierdut și în Turcia, 1-2.

Trupa lui Adi Mutu a deschis scorul în minutul 36, prin Mahmudov, dar turcii au întors scorul după pauză, prin Aboubakar (57) și Muleka (71).

Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB: „Piticania aia de la Rapid cum poate?”
Nordsjaelland - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)
Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB: „Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Concluziile lui Adrian Mutu după eliminarea din Conference League

La conferința de presă de la finalul partidei, Adrian Mutu, care e pe 8 în campionat, cu un punct două etape, și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și a explicat care a fost problema echipei sale.

Echipa mea a luptat bine timp de 55 de minute. Am luptat pentru culori, în ciuda scorului. Am arătat pe teren că am venit să câștigăm. Așa abordăm fiecare meci. Chiar dacă șansele sunt mici, trebuie să luptăm pentru victorie. Dacă respecți culorile, trebuie să dai totul.

Dacă ne uităm la această dublă, din patru reprize noi am câștigat una. Am luptat până la capăt, în ciuda problemelor. Beșiktaș a avut 12 jucători de rezervă, noi aveam 5. Știu că echipa e obosită, dar a dat dovadă de caracter. Jucătorii au căzut după minutul 60, ceea ce e normal.

Presiunea trebuie să fie pe umerii mei. Nu e vina jucătorilor. Trebuie să-i liniștim și să ne pregătim bine”, a spus Adrian Mutu pentru Sportinfo.az.

Citește și:

Haos la Maribor - Fenerbahce » Meci întrerupt din cauza ultrașilor! De la ce a pornit totul

Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB: „Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Rasunda23.
Rasunda23.  •  18 August 2023, 10:58

"...Am luptat pentru culori, în ciuda scorului..." Am ochii in lacrimi, m-a uns la suflet asa expresie. Acum singura problema ar fi ca necajitii aia de l-au angajat, sa caute un Van Gogh, nn Rembrandt care sa lupte pentru rezultat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează