INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NORDSJAELLAND - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)

Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB: „Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 08:14 / Actualizat vineri, 18 august 2023 09:32

După Nordsjaelland - FCSB 0-2, în turul 3 al preliminariilor Conference League, Gigi Becali a dezvăluit ce-l nemulțumește la jucătorii săi.

Patronul FCSB, care a criticat tactica și schimbările făcute de Pintilii și Charalambous, spune că este nemulțumit de modul în care sunt tratate fazele fixe la echipa sa și îi critică pe executanți.

Pastilele, unde-s pastilele?
OPINIE
Pastilele, unde-s pastilele?

Gigi Becali a găsit marea problemă de la FCSB

„Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge! De acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10 oameni. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR Cluj (n.r- Claudiu Petrila), cum poate să bată?!

Nu știu, tată... Să repete jucătorii cornerele! Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele și să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, dar să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta? 

L-am întrebat și pe MM Stoica, de mai multe ori. Coman mai bate, dar în rest nu are cine să bată cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge! El aleargă, săracul, dar nu poate să ridice o minge”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

M-am gândit să fac selecție, în Uganda, Rwanda și Burundi. Iau de acolo și îi pun să facă repetiții. Jucătorii pe care îi au danezii nu sunt talentați, dar au făcut multe repetiții. Nu ai cum să faci selecție de peste tot. Nu ai antrenorii lor, nu ai alimentația lor, nu ai.... Nu avem! Asta e la noi în România.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Ciprian Panait la GSP Live, după Nordsjælland - FCSB 2-0: „Chiricheș are circumstanțe, nu scuze”

FOTO. Cele mai tari imagini din Nordsjaelland - FCSB

+11 FOTO

Citește și: 

Becali a intrat în direct la TV și a anunțat primul fotbalist care pleacă după eliminarea din Conference: „Aceasta e suma”

Becali dă vina pe Pintilii și Charalambous: „Aici s-a greșit”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
thorvald
thorvald  •  18 August 2023, 20:12

Las'ca face nea Jiji scoli de fotbal in Africa, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laur_gr
laur_gr  •  18 August 2023, 16:15

Nu stiu cum il place Gigi Becali atat de mult pe Octavian Popescu, dar este moartea contraatacului. Nu are viteza sa profite de un culoar liber si mereu vrea sa faca un dribling in plus in loc sa lanseze macar un coechipier daca el nu poate sa fuga. Este foarte tehnic dar ar trebui sa creasca la viteza si masa musculara si din pacate nu lucreaza la aspectul asta. Doar cu tehnica nu faci nimic in fotbalul mare.

VanBasten
VanBasten  •  18 August 2023, 12:56

"M-am gândit să fac selecție, în Uganda, Rwanda și Burundi. Iau de acolo și îi pun să facă repetiții." Ajungi la 80 de ani si barba sura, ciobanule, pana sa apuci sa produci tu macar un jucator african.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează