FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Fabulos! Ce vrea să facă Dinamo cu Diego Capel: „Luni dau răspunsul”

Diego Capel a trecut de la duelurile cu Cristiano Ronaldo la a dat probe la Dinamo // FOTO: Guliver/GettyImages +18   FOTO
Diego Capel a trecut de la duelurile cu Cristiano Ronaldo la a dat probe la Dinamo // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 18:49 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 19:28

Diego Capel (32 de ani), extrema spaniolă cu două Cupe UEFA câștigate, aflat în probe la Dinamo, le-a fost oferit de către „câini” celor de la Acadcemia Clinceni și FC Voluntari, sub formă de împrumut!

Unul dintre cei mai titrați fotbaliști care au venit să joace în Liga 1 se află în probe de o săptămână la Dinamo și trage tare la antrenamente pentru a-l impresiona pe antrenorul Cosmin Contra.

Antrenorul nu a decis dacă să-l păstreze pe Capel și ar vrea să-l împrumute pentru o perioadă la Academica Clinceni sau FC Voluntari. Ilie Poenaru, tehnicianul celor din Clinceni, a dezvăluit negocierile cu Dinamo și spune că nici el nu este sigur dacă îl vrea pe fostul star al lui FC Sevilla!

Am fost sunat de cineva de la Dinamo și m-au întrebat dacă m-ar interesa pentru un împrumut. Au patru jucători în acea zonă și încă nu e pus la punct fizic. Am întrebat în ce condiții ar veni și mi-au spus că în condițiile mele. E un jucător important, dar sunt acoperit acolo. Bugetul nu ne mai permite să aducem pe zona pe care joacă el. Luni trebuie să le dau un răspuns. 

A rămas de discutat. Conducerea mi-a spus că este decizia mea, dar ajungem la situația lui Dinamo, să avem trei-patru jucători pe acea poziție. Diego Capel a fost prin Malta. Un jucător de talia lui prin Malta... Sunt niște semne de întrebare. Ce a căutat prin Malta? În mare parte nu cred că va face parte din lotul nostru. Nu a fost propus numai la Clinceni. Mi s-a spus că s-a vorbit și cu domnul Andone, la Voluntari”, a declarat Ilie Poenaru pentru Prosport.

Diego Capel e fost internațional spaniol și a fost jucător de bază pentru Sevila, cucerind două Cupe UEFA cu andaluzii. A mai jucat la Sporting, Genoa, Anderlecht, Extremadura și Bikirkara.

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Diego Capel pentru Sevilla

6 trofeea câștigat Capel în carieră: două Cupe UEFA, Cupa și Supercupa Spaniei cu Sevilla, Cupa Portugaliei cu Sporting și campionatul Belgiei cu Anderlecht

2 trofeeEuropa League a câștigat Capel de-a lungul carierei, ambele cu Sevilla (2006, 2007);

16 meciuria bifat Capel în Champions League (un assist), 31 de partide în Europa League (două goluri, două pase decisive)

127 de partidea strâns în La Liga, reușind 6 goluri și 12 assist-uri

335.000 euromai este cota de piață a fotbalistului în acest moment, potrivit Transfermarkt

VIDEO Cosmin Contra anunță noi transferuri: „Ne dorim încă 3-4 jucători”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cosmin Contra, mesaj de ultimă oră pentru jucători: „Am semnale că se va întâmpla asta” + anunță noi transferuri

Nu scapă nimeni! Ce se întâmplă ACUM la Dinamo » Anunțul conducerii: „Va fi analizat tot!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  28 Septembrie 2020, 02:49

sa l aduca pe garcia mai bine

rocky2
rocky2  •  28 Septembrie 2020, 01:02
Postat de Florin Marian pe 27 Septembrie 2020, 21:02

lasa ca are mimao

Pacaliciule!:)))

creeperno
creeperno  •  27 Septembrie 2020, 22:34

Foarte bine

Vezi toate comentariile (6)
Comentează