FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

VIDEO Zeljko Kopic a „citit-o” pe CFR Cluj: „Am văzut anumite tipare. Mergem să luptăm și să luăm puncte”

Zeljiko Kopic
Zeljiko Kopic

Articol de , - Publicat joi, 22 februarie 2024 14:59 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 15:34

Zeljko Kopic, antrenorul croat al lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă înaintea meciului cu CFR Cluj.

  • CFR Cluj - Dinamo se joacă vineri, de la 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport.

După 2-0 cu Farul și 3-1 cu Oțelul, tehnicianul „câinilor” speră ca elevii lui să-și mențină forma bună și în meciul cu CFR Cluj.

Gabi Tamaș dorit înapoi la Dinamo! Negocieri cu Andrei Nicolescu pentru o poziție-cheie
DINAMO
Gabi Tamaș dorit înapoi la Dinamo! Negocieri cu Andrei Nicolescu pentru o poziție-cheie

Ce spune Zeljko Kopic înainte de CFR Cluj - Dinamo

„După aceste două victorii, ne așteaptă un meci tare. CFR Cluj e o echipă cu multă calitate și joacă un fotbal bun. Dacă vrem să luăm puncte, trebuie să fim buni decât în precedentele partide. Am lucrat mult pentru acest meci.

Am văzut că CFR preferă un sistem 4-2-3-1. Am analizat-o și am remarcat anumite tipar, atât în ofensivă, cât și în defensivă. Din punct de vedere tactic, vom fi bine pregătiți. Vrem să luăm puncte din fiecare meci. Vom merge acolo pentru a lupta. Vom face tot ce putem pentru a obține puncte.

Cu privire la lot, Politic nu va fi cu siguranță la meci. Și nici Amzăr nu va fi gata. Iar unul sau doi jucători sub semnul întrebării. Dar am 26 de jucători în lot. Dacă unii nu pot juca, e o ocazie pentru alții să arate că au calitate. Edgard Ie e pregătit, va fi în echipă.

Atmosfera e mai bună, dar mai avem mult de muncă. Suntem încă în zona retrogradării. Sunt fericit pentru jucători, dar mai avem multe de făcut. Suntem într-un proces care nu se oprește niciodată. Am spus și înainte de aceste victorii că sunt părți care mă mulțumesc. Acum suntem într-o atmosferă mai bună, dar trebuie să muncim la toate capitolele. Suntem toți fericiți când se vorbește frumos despre munca noastră, dar eu mă concentrez pe muncă și jucători. Ei sunt cei mai importanți”, a declarat Zeljko Kopic în conferință.

E plăcut când vine Mircea Lucescu. Deja devine o tradiție. A fost frumos să-l vedem din nou. E o parte importantă din acest club și apreciez de fiecare dată când vine aici. Ne aduce o energie pozitivă. Pe viitor vreau să avem mai mult timp să vorbim.

- Zeljko Kopic

VIDEO Zeljko Kopic, conferință de presă înainte de CFR Cluj - Dinamo: „Trebuie să arătăm mai bine decât în ultimele 2 meciuri pentru a lua toate cele 3 puncte”

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Promisiunea făcută de fotbalistul lui Dinamo: „Ajung pe locul 1 și mă retrag!”
Dinamo
Promisiunea făcută de fotbalistul lui Dinamo: „Ajung pe locul 1 și mă retrag!”
Dinamo și U Cluj se pregătesc să invadeze casa lui CFR Cluj! Ca atunci când „câinii” au fost ultima oară pe locul 1 în campionat
CFR CLUJ - DINAMO
Dinamo și U Cluj se pregătesc să invadeze casa lui CFR Cluj! Ca atunci când „câinii” au fost ultima oară pe locul 1 în campionat

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează