FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gabi Tamaș dorit înapoi la Dinamo! Negocieri cu Andrei Nicolescu pentru o poziție-cheie

Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Articol de , - Publicat joi, 22 februarie 2024 12:49 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 16:47

Dinamo se află în căutarea unui nou director sportiv, iar preferatul lui Andrei Nicolescu, administratorul special, este Gabi Tamaș (40 de ani), fostul fundaș al „câinilor”.

Rămasă fără director sportiv din decembrie, după plecarea lui Gabriel Glăvan, Dinamo a intensificat în ultimele zile căutările pentru un director sportiv. Și s-a oprit la un nume bine cunoscut fotbalului românesc: Gabi Tamaș.

Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul
SPANIA
Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul

Dinamo, negocieri cu Gabi Tamaș pentru postul de director sportiv

Andrei Nicolescu și conducerea „câinilor” au decis să încerce să-l aducă pe Tamaș, care a jucat la Dinamo între 2002-2003, ianuarie 2005 - decembrie 2005 și august 2008 - decembrie 2009 și care s-a retras în octombrie 2023. Negocierile au început deja, fiind într-un stadiu avansat, potrivit iamsport.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Andrei Nicolescu și Gabi Tamaș ar urma să se mai întâlnească săptămâna viitoare pentru o nouă rundă de negocieri.

„Sunt prieten cu Andrei Nicolescu, am păstrat legătura cu el. Altceva nu pot să spun”, a zis Tamaș pentru GSP.ro.

Iar fostul internațional ar putea reveni la echipa alb-roșie, de data asta în calitate de conducător: „Echipa la care m-am simțit cel mai bine a fost Dinamo”, spunea Tamaș în momentul retragerii.

Fostul fundaș cere garanții ferme că va avea un rol important la Dinamo și se așteaptă la un proiect serios. Brașoveanul este înscris la cursurile FRF de management sportiv și a luat legătura cu Moți, director sportiv la Ludogoreț, și cu cei din conducerea clubului Maccabi Haifa, pentru a afla mai multe despre ce presupune postul de director sportiv.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că părțile implicate, Tamaș, respectiv Nicolescu și Voicu, s-au întâlnit și au vorbit de câteva ori în decursul ultimelor săptămâni. Gabi le-a explicat viziunea sa și ceea ce ar vrea el să pună în aplicare, cei de la Red&White au transmis că ar fi de acord cu strategia.

Suntem în discuții cu câțiva potențiali oameni care să fie în zona asta. Discuțiile nu sunt simple, depind de multe contexte și condiții.

Dar, cu siguranță, Dinamo va avea un director sportiv în perioada următoare. Nu știm cât de repede, dar căutăm acest lucru. Mai ales că începe și cursul la FRF pentru director sportiv, în vederea implementării acestei necesități pentru toate cluburile și în ideea ca toate cluburile din Liga 1 să înțeleagă același lucru despre noțiunea și despre responsabilitățile directorului sportiv.

- Andrei Nicolescu

Avem profesioniști în club, Kopic a fost alegerea noastră, eu am intrat în contact cu el, este un profesionist adevărat, bine conectat la nivel european. Nu știa de Dinamo în momentul în care l-am abordat, a fost impresionat, iar a doua zi avea deja toate detaliile despre club, știa despre situația echipei de la acel moment, de parcursul echipei din acel moment, am fost și ironizat un pic, dar îmi asum acest lucru.

Obiectivul pe termen lung este construirea unei echipe competitive pentru a ne bate la play-off.

- Andrei Nicolescu

VIDEO. EURO GSP » Zeljko Kopic, desemnat „Șampionul zilei”: „Este antrenorul cu cel mai realist discurs din Liga 1”

Citește și:

Dinamo tot mai aproape de ieșirea din insolvență! Ce datorie mai au „câinii” de achitat
DINAMO
Dinamo tot mai aproape de ieșirea din insolvență! Ce datorie mai au „câinii” de achitat
Dănuț Lupu iese din închisoare! Când va fi eliberat fostul mare fotbalist
ELIBERARE
Dănuț Lupu iese din închisoare! Când va fi eliberat fostul mare fotbalist

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
brentford
brentford  •  23 Februarie 2024, 11:21
Postat de mehigh_ms pe 23 Februarie 2024, 10:37

trebuie dat dublu click pe text.. altfel nu ai sanse sa citesti..

Stiu,stiu...dar am vrut sa ma plang.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  23 Februarie 2024, 10:37
Postat de brentford pe 22 Februarie 2024, 13:25

Care esti developer pentru gsp? Text alb pe fundal galben,in dark mode.Buna alegere. Vreti sa orbiti cititorii? :)))))

trebuie dat dublu click pe text.. altfel nu ai sanse sa citesti..

damir
damir  •  22 Februarie 2024, 22:42

Sper că e o glumă

Vezi toate comentariile (17)
Comentează