FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Român sau croat?” » Ce transfer mai vrea Dinamo

Dinamo - Oțelul 3-1, cel mai recent meci al „câinilor”
Dinamo - Oțelul 3-1, cel mai recent meci al „câinilor”

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 15:05 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 15:23

Oficialii lui Dinamo caută să angajeze un director sportiv. Andrei Nicolescu ar prefera unul român, în discuții este de mai multă vreme Vlad Munteanu, oficial FRF. Ceilalți oficiali ai „câinilor” ar agrea un director sportiv croat, care să conlucreze cu Zeljko Kopic.

Dinamo l-a transferat pe Edgar Ie, fost fundaș la Barcelona și Bașakșehir, care va fi în lotul "câinilor" pentru deplasarea din Gruia, vineri seară, cu CFR Cluj. Totuși, roș-albii nu au încheiat mercato! Sau, mai bine zis, l-au închis pe cel de la nivelul jucătorilor.

Acum, reprezentanții grupării și-au canalizat atenția spre angajarea unui director sportiv. Bucureștenii nu mai au pe nimeni pe acest post după despărțirea de Gabriel Glăvan, la finele lui 2023. Practic, în mercato invernal, de strategia transferurilor s-au ocupat Andrei Nicolescu, administrator special, și Zeljko Kopic, antrenorul echipei.

A atras toate privirile la Dinamo - CSM Constanța, derby-ul românesc din European League! Fanii au stat la coadă pentru o poză
DINAMO - CONSTANȚA
A atras toate privirile la Dinamo - CSM Constanța, derby-ul românesc din European League! Fanii au stat la coadă pentru o poză

Român sau croat, cine va fi noul director sportiv de la Dinamo?

Andrei Nicolescu a explicat că Dinamo se interesează de aducerea unui director sportiv, asta face de mai multă vreme, însă "nu este simplu". 

5puncte sunt acum între Dinamo și locurile ce duc la baraj, Iași și Voluntari, 8 puncte sunt de FCU Craiova, poziția ce asigură salvarea directă

În acest moment există două piste pe care gruparea se concentrează. De văzut dacă până la finalul campionatului se va oficializa "mutarea", mai ales că de parcursul formației depinde și cine va ocupa funcția de director sportiv.

Vlad Munteanu este la FRF, are vechime acolo, cere un proiect solid ca să vină la Dinamo

Andrei Nicolescu îl vrea pe Vlad Munteanu, 43 de ani, în funcție administrativă. De fapt, fostul mijlocaș al "câinilor" este pe lista board-ului roș-albilor din vara 2023. Mai ales că antrenor era Ovidiu Burcă, tehnicianul și Vlăduț fiind vechi și foarte buni prieteni.

Numele lui Munteanu a reapărut în discuție la începutul lui 2024, însă nu s-a produs nimic. Fosta extremă stânga, dublu campion cu Dinamo, câștigător de Supercupa României cu bucureștenii, este acum manager la FRF. 

Așa cum a informat GSP.ro încă din octombrie 2023, Vlăduț a fost pe lista "câinilor", dar fostul fotbalist are vechime în structurile federale, este bine văzut și apreciat acolo, nu este o "afacere" ușor de realizat de Dinamo.

"Nu am discutat cu cineva de la Dinamo pe tema asta și nici nu am luat în calcul", a replicat Vlad Munteanu atunci, chestionat pe acest subiect de GSP.ro.

Salvează Zeljko Kopic Dinamo, vine director croat!

Așa cum informa GSP.ro încă din decembrie, a doua opțiune de director sportiv este una din Croația. Mai mulți oficiali ai roș-albilor ar fi de acord cu această mutare, mai ales că au deplină încredere în Zeljko Kopic, iar antrenorul ar putea să-și folosească din nou conexiunile, în acest subiect. Așa cum a făcut-o la transferuri.

Dinamoviștii au luat în calcul și-n urmă cu câteva săptămâni aducerea unui croat, doar că, până la urmă, Nicolescu, respectiv Kopic, au rezolvat ultimele două mutări ale echipei, atacantul Selmani și fundașul Edgar Ie.

Zeljko Kopic este extrem de apreciat în acest moment de către dinamoviști. Dacă va salva echipa, atunci nu doar că va continua el însuși la Dinamo - e greu de crezut că va mai rămâne în eșalonul secund -, dar va fi adus și un director sportiv croat pentru a face lotul pentru stagiunea 2024/2025.

Mulți dintre jucătorii aduși în această iarnă au contracte doar până în vară, astfel că va fi nevoie ca "haita" să formeze un alt lot pentru ceea ce va urma, indiferent de deznodământul actualei ediții.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

EURO GSP » Zeljko Kopic, desemnat „Șampionul zilei”: „Este antrenorul cu cel mai realist discurs din Liga 1”

Citește și alte știri:

Un nume important a ieșit din grațiile lui Neluțu Sabău și e liber să plece!

EXCLUSIV Adrian Mutu nu are dubii: „Așa am simțit de când m-am apucat de această meserie” » FCSB și Rapid, favorite la titlu în viziunea tehnicianului de la CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  21 Februarie 2024, 22:51

Nu mai e prietenul Burca

io.s_ge
io.s_ge  •  21 Februarie 2024, 19:05

Dar cam ce'l recomanda pe Vladutz pentru postul asta?

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  21 Februarie 2024, 16:32

De acord, Kopici are cel mai echilibrat si bun discurs dintre toți!...Puneți-l lângă el pe Gigi Becali si te iei cu mâinile de cap! Gigi e un arlechin involuntar, desi face ce vrea el la fcfcsb!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează