FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu caută un profil de conducător cu trecut dinamovist: „Va veni acel moment”. Pe cine ar vrea „câinii”

Vlad Munteanu și Ovidiu Burcă, după câștigarea unui trofeu cu Dinamo
Poză Gazeta Sporturilor
Vlad Munteanu și Ovidiu Burcă, după câștigarea unui trofeu cu Dinamo Poză Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 16:32 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 16:52

Administratorul special Andrei Nicolescu a dat semnalmentele unui conducător de club pe care-l caută. Vlad Munteanu, ex-dinamovistul ce este manager acum la FRF, ar fi ținta roș-albilor, dar sunt multe piedici acum în calea unei colaborări

Dinamo vrea să renască pe toate planurile. Sportiv, echipa este pe penultimul loc, poziție retrogradabilă, dar remiza cu CFR Cluj (1-1) a mai ridicat moralul formației înaintea confruntării din deplasare cu Hermannstadt, sâmbătă, de la ora 17:00. 

S-au inflamat spiritele! Dănciulescu, postare anti-Nicolescu și Voicu + o avalanșă de reacții: „Ciocu' mic” vs. „Ăștia doi sunt varianta românească a lui Cortacero”
DINAMO
S-au inflamat spiritele! Dănciulescu, postare anti-Nicolescu și Voicu + o avalanșă de reacții: „Ciocu' mic” vs. „Ăștia doi sunt varianta românească a lui Cortacero”

Financiar, acționarii de acum încearcă să mai atragă oameni de afaceri în Red&White, doar că toți cei care au dorit, sau au în plan să discute cu oficialii clubului, ar vrea să investească direct în Dinamo și să obțină acțiuni direct la club, în ideea și de a avea putere de decizie. 

Administrativ, conducătorii grupării au în plan să mai aducă un om de fotbal cu relații și cu trecut alb-roșu, doar că, momentan, nici pe acest front nu au avut succes.

Vlad Munteanu are o funcție importantă la FRF, a oferit o primă reacție

Din punctul de vedere al oficialilor ”câinilor” au existat câteva tatonări cu Ionuț Lupescu, 54 de ani, niciun rezultat până acum. După aceea au apărut discuții vizavi de Vlad Munteanu, 42 de ani, actual director sportiv la FRF și manager operațional în cadrul forului federal. 

Mai ales că s-ar încadra perfect în ”portretul” expus de Andrei Nicolescu vizavi de profilul căutat de managementul dinamovist și, în plus, fostul campion cu roș-albii este și un prieten foarte bun, de două decenii, cu antrenorul Ovidiu Burcă.

6trofee a cucerit Vlad Munteanu cu Dinamo, două campionate, trei Cupe și o Supercupă a României

”Nu am discutat cu cineva de la Dinamo pe tema asta și nici nu am luat în calcul”, a replicat Vlad Munteanu chestionat pe acest subiect de GSP.ro. Fostul mijlocaș ofensiv este de ani buni în echipa FRF, a parcurs diverse etape acolo, este bine ancorat în structurile federale.

Andrei Nicolescu, despre viitori conducători și acționari de la Dinamo: „Nu este o fugă pentru a mai adăuga un acționar”

Andrei Nicolescu a vorbit despre tatonările pe care Dinamo le-a avut pentru angajarea unei foste glorii în conducerea clubului.

”Nu aș mai vrea să pic într-o capcană, pentru că am picat în capcană. Eu știam că a fost o discuție între Eugen Voicu și Ionuț Lupescu, am niște concluzii de la acea întâlnire, date de Eugen, știu că nu s-a ajuns la nicio concluzie, deși a fost pozitivă discuția.

Apoi în presă s-a speculat că eu am zis altceva pentru a mă pune bine cu fanii. Nu mai vreau să discut. Dar din ce am simțit eu din scurtele întâlniri cu el, de la stadion, Ionuț Lupescu mi s-a părut foarte deschis”, a declarat Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii ”7/9 Dinamo” de la Playsport.

”Apropo de foștii jucători, eu am o țintă. E cineva din generația mai nouă, cumva e vârsta mea, poate puțin mai mic, dar clubul nu e pregătit acum pentru a-l oferta și a-l pune în valoare. Dar va veni si acel moment. Și oamenii vor vedea că există și competență pe lângă calitatea de fost fotbalist la Dinamo”, a mai declarat administratorul special.

Am înaintat discuțiile cu celălalt potențial investitor despre care vorbește toată presa, dar, fiind într-o zonă foarte structurată, este o chestiune care ține de un ritm pe care fiecare și-l impune. Mai avem niște discuții principiale cu încă doi sau chiar trei potențiali investitori.

La momentul acesta, structura acționariatului este un pic mai complexă. Deciziile, în interiorul acționariatului, sunt bazate pe niște principii la care am aderat cu toții și, evident, nu mai este o decizie a mea sau a lui Eugen, ci una comună. Nu este o fugă pentru a mai adăuga un acționar.

Aș vrea să nu uite nimeni că în ianuarie 2023 n-a venit niciun cal alb și niciun prinț, deși în media cred că ați auzit foarte mulți prinți și cai albi, pe care, dacă îi ascultam, acuma cred că jucam în Liga Campionilor sau anul acesta ne băteam la campionat. Dar eu nu i-am văzut. În ianuarie, m-am văzut pe mine și pe Eugen.

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

VIDEO Andrei Nicolescu, despre situația de la Dinamo: „Încercăm să tratăm altfel această criză”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu, așa cum nu-l știai: „Am un band rock, cânt la chitară armonie. Exclus să calc pe urmele lui Johnny Depp” + Cum se numește trupa oficialului dinamovist

EXCLUSIV Edi Iordănescu ar putea pregăti o mare surpriză » Cine riscă să iasă din primul „11”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
io.s_ge.
io.s_ge.  •  16 Octombrie 2023, 12:13

Vladutzzzz, alearga Vladutz..., ma durea gura strigand la el pen'ca dadea de multe ori impresia ca'i era lehamite de ce se'ntampla'n teren. Ma'ntreb daca s'o fi schimbat intre timp, da' ma'ndoiesc!

creeperno534
creeperno534  •  15 Octombrie 2023, 22:36

Foarte bine!

istet10
istet10  •  15 Octombrie 2023, 21:21
Postat de mattteo pe 15 Octombrie 2023, 18:13

Dinamo e singura echipa din lume care nu isi aprecieaza cea mai mare valoare istorica. Al doilea cel mai mare jucator roman din istorie dupa Hagi (cel putin pe partea de atac) este Dudu Georgescu. Nu Dobrin, nu Balaci. Inteleg ca presa e anti-Dinamo, dsr nu noi l-am pus pe Dudu Georgescu in primii 10 la Balonul de Aur, ci France Football. Ba, va dati seama ce inseamna sa fii in primii 10 la Balonul de Aur in anii 70, o epoca cu Cruyff, Beckenbauer, Neeskens, Gerd Muller, Breitner, Dino Zoff, Scirea, chiar Platini? Dobrin si Balaci, oricat de buni ar fi fost, nu au prins niciodata primii 30 la Balonul de Aur. Daca la Rodion putem sa strambam din nas la Gheata de Aur obtinuta, la Dudu Georgescu chiar au fost pe bune, iar la nivel international omul are vreo 20 de goluri in 40 de meciuri, toate contra unor echipe foarte bune ale vremii, gen Spania sau Yugoslavia. Sau la nivel de club cu alde Atletico Madrid sau Inter Milano. Cu adevarat unul din cei mai mari jucatori din istoria Romaniei. Ignorat si de presa si de Dinamo. Bodola, Dobrin, Dudu Georgescu, Balaci, Hagi. Astia sunt monstrii sacri.

Nici Dudu nu a fost un tip foarte sociabil. Nu ii placea sa fie atras in meciul Lucescu - Dinu, lucru de inteles, dar nici nu a excelat in relatia cu fostii colegi, antrenori. Despre golurile pt gheata, sa fim sinceri ca nu au fost toate curate. Cine va apropiat mie, care a jucat la Bacau in acea perioada mi-a povestit ca au fost intelegeri. Altfel un jucator foarte bun. Un urmas a lui Dumitrache eficient. Dumitrache era spectaculos.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează