FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV / UPDATE Surpriza anunțată de Gazetă, confirmată! Pe cine a trimis Edi Iordănescu în atac

Edi Iordănescu/ foto: Cristi Preda (GSP)
Edi Iordănescu/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 20:42 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 20:42

Edi Iordănescu, selecționerul României, ia în calcul să îl titularizeze pe Daniel Bîrligea (23 de ani) în centrul atacului României cu Andorra. Informația Gazetei a fost confirmată pe foaia oficială de joc.

  • România - Andorra se joacă azi, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima TV.
  • Partida se va juca doar cu copii sub 14 ani în în tribune, din cauza incidentele de la meciul împotriva naționalei din Kosovo, din septembrie.

UPDATE 20:30 / Bîrligea e titular în România - Andorra

Mutarea anticipată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor a fost confirmată. Edi Iordănescu l-a trimis din primul minut pe Daniel Bîrligea. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, selecționerul nu e încă hotărât cu cine va juca „vârf” cu Andorra. Va alege între Alibec și Bîrligea, cu doar câteva ore înaintea partidei.

Peluza maghiară, scenografie controversată cu Serbia » Ultrașii au afișat portretul tâlharului care a speriat Clujul și care a murit la Gherla
UNGARIA
Peluza maghiară, scenografie controversată cu Serbia » Ultrașii au afișat portretul tâlharului care a speriat Clujul și care a murit la Gherla

La antrenamentul de sâmbătă seară, Edi Iordănescu a testat tripleta ofensivă Moruțan - Bîrligea - Mihăilă.

Daniel Bîrligea ar putea fi titular cu Andorra

Pentru Bîrligea, atacantul de la CFR Cluj, ar fi debutul la echipa națională a României. La remiza albă cu Belarus a rămas în afara lotului de 23 de jucători.

El ar veni cu un plus de prospețime față de Alibec. Atacantul de la Muaither a fost titular cu Belarus și a fost schimbat în minutul 61, cu Ianis Hagi. Denis a fost titular în ambele meciuri ale naționalei doar la prima dintre cele 3 acțiuni din preliminariile EURO, la meciurile tur cu Andorra (2-0) și Belarus (2-1).

În rest, la următoarele două, din iunie și septembrie, și-a împărțit meciurile ca titular cu George Pușcaș, care acum nu a fost convocat de Edi Iordănescu.

România - Andorra, echipele probabile

ROMÂNIA: Moldovan – Sorescu, Drăgușin, A. Burcă, N. Bancu - R. Marin, Cicâldău, Stanciu – Moruțan, Alibec/Bîrligea, Mihăilă 
REZERVE: Fl. Niță, Târnovanu - Rațiu, A. Rus, Borza, M. Marin, Screciu, I. Hagi, Fl. Coman, D. Man D. Drăguș, Bârligea/Alibec 
SELECȚIONER: Edi Iordănescu (45 de ani)

ANDORRA: Iker Álvarez - Chus Rubio, Marc Valés, Pomares Ortega, Moisés San Nicolás, Joan Cervós - Jordi Aláez, Marc Rebés, Éric Vales, Izan Fernández - Cucu 
REZERVE: Josep Gómes, Marc García, Marc Pujol, Márcio Vieira, Aarón Sánchez, Kiko Pomares, Jordi Rubio, Ot Remolins, Èric de Pablos, Josep Gómes, Aleix Viladot, Víctor Bernat 
SELECȚIONER: Koldo Álvarez (53 de ani)

VIDEO. Imagini de la antrenamentul României

Citește și:

Ciprian Marica mizează pe un stranier: „El e viitorul. N-am văzut de mult un asemenea jucător”
ROMÂNIA
Ciprian Marica mizează pe un stranier: „El e viitorul. N-am văzut de mult un asemenea jucător”
Jucătorul lăsat de Iordănescu în afara lotului pentru meciul cu Andorra
ROMÂNIA - ANDORRA
Jucătorul lăsat de Iordănescu în afara lotului pentru meciul cu Andorra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
dobrin
dobrin  •  15 Octombrie 2023, 20:25
Postat de hannah.robinson pe 15 Octombrie 2023, 17:17

România merita un antrenor cum este Edi… in acest fel avem garanția ca vom sta acasă

Doamne-fereste, ce sa cautam noi la Euro? Sa ne facem de ras ca la rugby? Mai bine stam acasa si lasam pe altcineva. Mergem alta data cand om avea si noi conducere si antrenori profesionisti. Daca om mai apuca ziua aia.

JanosHorvath07
JanosHorvath07  •  15 Octombrie 2023, 19:40

Ati vazut si dumneavoastra ce bine merge nationala Ungariei fara jucatori de la fc fcsb. Ar trebui sa invatam si noi de la cei mai buni.

firaldo
firaldo  •  15 Octombrie 2023, 19:19
Postat de nefertem pe 15 Octombrie 2023, 16:18

Daca nu ne calificam, as prefera s-o facem luand bataie de la astia. Poate asa se schimba ceva.

Nu o sa se schimbe nimic,o să dea vina pe contestatari, pe cei au destabilizat minunata atmosfera de la națională.Aroganta,tupeu și nesimțire,asta e Edy.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează