FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Plecare importantă de la Dinamo » Kopic vrea un director sportiv croat

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo // foto: Cristi Preda, GSP
Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de , - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 21:07 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 14:42

Gabriel Glăvan, directorul sportiv de la Dinamo, a plecat de la echipa roș-albă.

UPDATE 21:00 » Gabriel Glăvan a plecat de la Dinamo

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Gabriel Glăvan și-a dat demisia, ca urmare a discuțiilor contradictorii privind transferurile, între el și acționarii Red&White, dar și neînțelegeri cauzate de activitatea lui de până acum la Dinamo.

Legenda lui Dinamo îi distruge pe „câini”: „Munciți! Atlfel, plecați!” + „Când aud că sunt terminați, dărâmați... Dar când câștigă 10.000 de euro pe lună nu mai sunt dărâmați?”
DINAMO
Legenda lui Dinamo îi distruge pe „câini”: „Munciți! Atlfel, plecați!” + „Când aud că sunt terminați, dărâmați... Dar când câștigă 10.000 de euro pe lună nu mai sunt dărâmați?”

Kopic vrea un director sportiv din Croația

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, ar vrea să aducă la club un director sportiv croat, pe care îl cunoaște. Clubul bucureștean caută să rezolve problema pentru a face transferuri în finalul anului, deoarece pe 3 ianuarie pleacă în cantonament.

„Ne dorim ca cel puțin parte din transferurile dorite să fie la dispoziția antrenorului încă de pe 3 ianuarie. Noi suntem în niște discuții de câteva zile, în care cristalizăm cele mai bune măsuri”, a declarat recent Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, pentru playsport.

Și Vlad Munteanu e pe lista lui Dinamo

Așa cum anunțat GSP din octombrie, un alt nume pe lista lui Dinamo e și Vlad Munteanu, bun prieten cu Ovidiu Burcă, fostul antrenor al „câinilor.” Fostul fotbalist al lui Dinamo ar avea o relație bună și cu Andrei Nicolescu.

Munteanu e o țintă greu de atins, pentru că el lucrează de ani buni în FRF și în prezent este director sportiv la federație și manager operațional în cadrul forului condus de Răzvan Burleanu.

Glăvan a contribuit la promovarea lui Dinamo

Plecare importantă de la Dinamo » Kopic vrea un director sportiv croat
Gabriel Glăvan

Gabriel Glăvan a avut o influență decisivă în numirea lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo.

Glăvan a devenit oficial director sportiv la Dinamo în mai, însă lucrase pro bono la echipă pe toată perioada petrecută de Dinamo în Liga 2. El a făcut transferurile care au contribuit la promovarea „câinilor” la finalul sezonului 2022/2023.

Aseară, Glăvan a distribuit pe Instagram un video sugestiv în care Nick Kyrgios vorbea despre critici: „Înainte să critici pe cineva, trebuie să faci ce face el în fiecare zi. Dacă cineva vrea să critice modul în care joc tenis, trebuie să intre pe teren și să încerce să joace. Aș crea o lege care să interzică criticile fără să te pui în pielea respectivei persoane”.

Citește și:

Decizie importantă luată de Zeljko Kopic! Ce va face până la finele lui 2023
DINAMO
Decizie importantă luată de Zeljko Kopic! Ce va face până la finele lui 2023
Legendarul „Țețe
PRIETENII LUI OVIDIU
Legendarul „Țețe" Moraru rememorează momentele de panică de la Revoluția din '89: „Am avut probleme și eu, și Rednic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
therealreddog33
therealreddog33  •  17 Decembrie 2023, 12:46
Postat de Trotsky pe 16 Decembrie 2023, 14:58

de ce nu te ocupi tu mai bine de socios, cionca, iacobini si restul de luzări din care provii????

Nu, mulțumesc. Și ăia au făcut la fel de mult "bine" lui Dinamo ca și voi, dîdîb istii. Doar s-au desprins de la voi, așchia nu sare departe de trunchi. Întrebarea mea: dacă nu ar mai fi nimic de ros (=drepturi TV, comisioane, "tombole" etc), ar fi plecat deja Capo di Tutti Capi (aka Bucurică)? Întrebare cu răspuns cunoscut, știu...

magic4ever
magic4ever  •  17 Decembrie 2023, 10:26

Era normal sa plece si Glavan daca a plecat Burca si au fost amandoi responsabili pentru transferuri...in B au facut fata jucatorii adusi de ei dar in liga 1 este alt nivel...

creeperno534
creeperno534  •  16 Decembrie 2023, 22:36

Foarte bine!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează