FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK TV

Dinamoviștii au prins tupeu în play-off! Avertisment clar pentru adversare: "Dacă facem asta, nu ne stă nimeni în față"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 13:10

Claudiu Bumba, jucătorul lui Dinamo, a vorbit despre clubul alb-roșu și despre ce s-a schimbat de la venirea lui Cosmin Contra pe banca "câinilor".

"Sunt sigur ca vom face o partidă bună contra celor de la CSU Craiova și împreună cu suporterii sperăm să căștigăm și să ne apropiem de locurile fruntașe.

Pentru noi, meciul de mâine este ca o finală. Fară cele 3 puncte va fi foarte greu să mai ajungem echipele din față. Sperăm să câștigăm cât mai multe meciuri în play-off.

Obiectivul nostru este să fim în primele două locuri, dar avem mare nevoie de cele trei puncte mâine și fără ele va fi foarte greu. Important este ca noi să ne facem jocul nostru și, dacă vom avea aceeași atitudine și aceeasi mentalitate pe care ne-o transmite Mistereu, zic că nimeni nu o să ne stea în față. Chiar dacă toate echipele sunt foarte bune.

Împreună cu suporterii, care ne vor împinge de la spate, sperăm să facem un joc bun și să câștigăm cu CSU Craiova", a spus Bumba la conferința de presă.

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
1669013626753816
Decebal Testeapa  •  18 Martie 2017, 20:13

"Tupeu " este termenul folosit de gsp . "Incredere" e termenul corect . Dar gsp ce e ?. O adunatura de *** *** dupa cum iese banul care nu au decenta sa scrie echidistant despre cea mai iubita echipa din Romania, DINAMO. Sigur cu mai putin suporteri decat altele , dar adevarati suporteri care formeaza de departe una dintre cele mai frumoase galerii din Europa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 Martie 2017, 17:20

Haideti cu totii la stadion sa ne incurajam favoritii !!!!!!!!! Doar mergand la stadion ne jom AJUTA clubul nostru iubit !!!!! Toata lumea ALB si ROSU, toata lumea DINAMO !!!!

spartanul66
spartanul66  •  18 Martie 2017, 15:05
Postat de randoom_._ pe 18 Martie 2017, 14:27

ha ha ha. astia sunt in pragul falimentului si singurii care ii mai ajuta sunt vietatile gen talpan si ei vorbesc ca nu le poate sta nimeni in cale. bancruta frauduloasa,negoitza nu baga niciun ban la echipa. tot locul 6 in fiecare an. ***. astia asa de mult au umilinta in adn ca si daca nu mai i-au titlu de 100 de ani ei tot vorbesc despre statul in cale. ***? ha ha ha.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează