FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Dinamoviștii nu au fost convinși de conferința lui Vassaras: "E penibil prin tot ceea ce face"

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 20:53

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, este de părere că președintele CCA, Kyros Vassaras, "s-a făcut de râs" la conferința de presă susținută astăzi, când a vorbit despre problemele de arbitraj din fotbalul românesc.

"Domnul Vassaras este penibil prin tot ceea ce face. Mai bine nu ținea nicio conferință de presă, lăsa lucrurile să meargă de la sine în continuare. Mai mult s-a făcut de râs.

Domnul Vassaras trebuie să știe că îl critică oamenii care au jucat fotbal și care stau pe teren, nu cei care stau la televizor și pe scaune acasă, da?", a spus oficialul dinamovist la TV Dolce Sport.

  Kyros Vassaras a prezentat în cadrul unei conferințe de presă analiza arbitrajelor din Liga 1 după prima parte a sezonului și susținut faptul că și fotbaliștii sunt vinovați, din pricina faptului că simulează foarte des.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
637419339771745
Marius Dobre  •  21 Noiembrie 2016, 22:35

Ei sunt obisnuiti cu altfel de arbitrare......deobicei vântul sufla in ajutorul lor:)))))

geogeo
geogeo  •  21 Noiembrie 2016, 22:07

Dinamo a reusit sa joace cu CFR-ul mai penibil decat Steaua cu Chiajna, ceea ce este o mare "performanta". Acesta e efectul vaicarelii conducerii dinamoviste despre arbitraj, acum jucatorii dinamovisti au o scuza pentru jocul jenant prcticat, sunt permanent "furati" de arbitri. Bravo, tineti-o tot asa!

arsenie_b
arsenie_b  •  21 Noiembrie 2016, 21:30

Tot Vassaras e penibil pentru ca va da cadouri pe care nu stiti sa le despachetati? Ma refer la penalty-ul din seara asta.. omul nu stie cum sa va mai faca pe plac si dati vina pe el intruna..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează