FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii nu se lasă! "Cîinii" caută în continuare fani pentru meciul cu Rapid

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2015 17:03

Dinamo va juca sîmbătă derby-ul cu Rapid, dar fanii echipei nu se înghesuie să cumpere bilete.

În încercarea de a vinde cît mai multe tichete, șefii "cîinilor" au pus foști fotbaliști să participe la o acțiune de marketing.

Florin Bratu a stat ieri la casa de bilete pentru a vinde tichete, dar nu a venit nici un suporter. 

Astăzi a venit rîndul lui Florentin Petre să vîndă tichete. Fostul mijlocaș a avut mai mult noroc decît Bratu și a vîndut două bilete.

Mîine, Ionel Dănciulescu va fi prezent la prînz la casa de bilete de la stadion.

Partida Dinamo - Rapid se va disputa sîmbătă, 11 aprilie, ora 19:00, în direct pe DigiSport 1, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
davidog05
davidog05  •  10 Aprilie 2015, 11:50

Pentru ce-i ce nunțelege..am doar trei întrebări pentru ei: 1: Dacă voi, suporterii deranjați de situația lui Dinamo, ați fi jucători, v-ați fi dat sufletul pe teren pentru Stoican? Vedeți, de asta e Hîldan, unicul căpitan.. 2: Puteți răspunde corect la prima? 3: Aveți întrebări?

10204321739859430
Dragan Cristi  •  09 Aprilie 2015, 23:30

Sa fim seriosi, rade ciob de oala sparta......Pai voi intr-un astfel de derby cu Petrolul pe Arena Nationala v-ati prezentat vreo 4000-5000 de persoane, nu suporteri, ah....stai, printre ei erau vreo cateva sute de petrolisti plus *** Becali cu garda de corp si sute de invitati.....si...... scor final 0-1. E suficient nu mai zic nimic..... ar mai fi ceva de zis?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  09 Aprilie 2015, 23:30
Postat de sapte_neti pe 09 Aprilie 2015, 19:57

"" Astăzi a venit rîndul lui Florentin Petre să vîndă tichete. Fostul mijlocaș a avut mai mult noroc decît Bratu și a vîndut două bilete "" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

V-au facut gazarii meniscu!;)))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează