FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, AZI, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Dinamoviștii s-au scandalizat și au "explodat" înaintea meciului de azi » Critici dure pentru club: "Cum poți să fii atât de bătut în cap?"

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 17:01

 ”Câinii” au pus în vânzare bilete nejustificat de scumpe pentru meciul cu Mediașul din această seară. 

  • Dinamo - Gaz Metan Mediaș se joacă azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

Dinamo a reușit din nou să își enerveze suporterii. De această dată nu din cauza lipsei performanțelor. Prețurile tichetelor pentru partida cu Gaz Metan sunt considerate mult prea mari de către ultrașii dinamoviști.

Jocul este programat diseară, pe vetusta arenă din Ștefan cel Mare, iar un tichet la tribunele 0 și I, adică singurele zone din care se poate vedea decent confruntarea, costă 40 și 45 de lei!

Reacțiile nu au întârziat să apară pe facebook: "Voi doriți suporteri ori bani? Cu prețurile astea și pe frigul ăsta credeți că vine cineva? Trebuia intrarea gratis... Huooo!" a fost comentariul lui Romeo Radu.

Nicușor Nicușor și-a vărsat și el oful: "Prețuri de Arena Națională! Cum poți să fii atât de bătut în cap, 45 de lei și 40 de lei la tribune?".

Peste Derby de România

La Dinamo - FCSB 1-1, de etapa trecută, pe Arena Națională, roș-albii au stabilit cel mai ieftin bilet de la tribuna a II-a la 35 de lei. La condiții net superioare, pe cel mai modern stadion al țării, mai ieftin decât la tribuna I a stadionului Dinamo!

În postarea clubului se specifică faptul că din fiecare bilet cumpărat 5 lei vor fi virați pentru tratamentul suporterului dinamovist bolnav de cancer, Dan Cucu. Acestă metodă nu îi îmbunează însă prea mult pe fani, iar utilizatorul facebook Link Dump a propus o altă variantă: "35 de lei pentru Dan Cucu și 5 lei pentru intrare. Așa vin cu tot neamul!". 


Arena din Ștefan cel Mare e într-un avansat stadiu de degradare

Vezi și: Dezmăț fără precedent cu Adrian Mutu: "Am băut până am căzut cu gura de podea"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  23 Noiembrie 2018, 19:53

"adevărații suporteri" vor moca

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  23 Noiembrie 2018, 19:40
Postat de sabaton pe 23 Noiembrie 2018, 19:23

apropo mos ....lui ce-i luam de baut ??? ... verde de paris ..soricioaica ??? tuica de pufoaica ???

Eu mă gândeam să-i aducem niște "șliboviță" caldă. Direct de la producător.

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  23 Noiembrie 2018, 19:31
Postat de sabaton pe 23 Noiembrie 2018, 19:23

apropo mos ....lui ce-i luam de baut ??? ... verde de paris ..soricioaica ??? tuica de pufoaica ???

Spirt tras prin pâine.. băutura favorită, bag de seamă, a lui Tibi IQ 33. Ai gusturi bune, Tibi, ca și Tudorel și Alin Stoica!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează