FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezmăț fără precedent cu Adrian Mutu: "Am băut până am căzut cu gura de podea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 13:34

Juan Albin (32 de ani) a vorbit despre un episod care n-a mai apărut până acum în presă legat de o beție de pomină făcută cu Adrian Mutu, pe vremea când "Briliantul" l-a adus pe jucător la Dinamo, în 2017.

"Să îți povestesc ceva interesant. Mutu îmi dă mesaj să mă duc la el acasă ca să discutăm. M-am dus, deși nu aveam nici un ban pentru că aveam cardurile blocate în Mexic. Mutu mi-a plătit taxiul. Când am ajuns, Mutu mă aștepta cu pizza și o sticlă mare de vodka. În acea zi se juca meciul dintre Steaua și Sporting Lisabona. Am început să ne uităm la partidă și să bem.

Mi-a spus că mai devreme a fost și Cosmin pe la el pe acasă și că era foarte trist că am decis să plec. Mi-a dezvăluit și că în trei luni, în decembrie sau ianuarie, va deveni noul selecționer al României, ceea ce ulterior s-a întâmplat! Am tot băut și s-a făcut foarte târziu. Am vorbit prin telefon și cu impresarii mei, pentru că îmi spusese Cosmin cu o zi înainte că vrea să le ceară să dea înapoi comisionul încasat pentru transferul meu.

Fără să ne dăm seama, eram deja beți! Am adormit la Mutu pe canapea și, probabil, la un moment dat, am căzut cu gura de podea! Așa m-am rănit în zona dintre nas și gură. M-am trezit a doua zi dormind la el pe canapea. Când m-am uitat în oglindă, am văzut acea rană, de care nu îmi aminteam nimic. Am fost beat și nu am simțit nimic”, a declarat Albin pentru Fanatik.

 Citește și: Juan Albin îi face praf pe Mutu și Contra: "Știți câți bani am luat eu de la Dinamo? Ha, ha, ha!" + Vrea să revină în România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
apollon
apollon  •  23 Noiembrie 2018, 20:18
Postat de mmvv80 pe 23 Noiembrie 2018, 17:10

Albin s-a imbatat, Mutu a baut si el (banuim ca nu putin) Albin are gura sparta (banuim ca nu-i de la podeau lu Mutu)

Oare la Mutu acasa podeaua are pumn , sau pumnul lui Mutu are podea?

mosh.gerila
mosh.gerila  •  23 Noiembrie 2018, 17:20
Postat de mmvv80 pe 23 Noiembrie 2018, 17:10

Albin s-a imbatat, Mutu a baut si el (banuim ca nu putin) Albin are gura sparta (banuim ca nu-i de la podeau lu Mutu)

"podeau lu" !...(bănuim că ai boală pe limba română)

mmvv80
mmvv80  •  23 Noiembrie 2018, 17:10

Albin s-a imbatat, Mutu a baut si el (banuim ca nu putin) Albin are gura sparta (banuim ca nu-i de la podeau lu Mutu)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează