FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Juan Albin îi face praf pe Mutu și Contra: "Știți câți bani am luat eu de la Dinamo? Ha, ha, ha!" + Vrea să revină în România

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 20:52

Juan Albin (32 de ani) a fost adus cu surle și trâmbițe la Dinamo de cuplul Adrian Mutu-Cosmin Contra în 2017. Uruguayanul a plecat după doar o lună, iar acum oferă detalii interesante despre relația cu oamenii din conducerea "cânilor".

"Amintirea mea legată de Dinamo este total negativă. Am plecat pentru că nu mă simțeam bine nici fizic, nici mental. A fost foarte ridicol să se spună că m-am bătut eu nu știu în ce club. Nu știu de ce au inventat asta.

Am vorbit cu Cosmin și cu Mutu și le-am spus că nu mai pot continua. Nu Contra a renunțat la mine, eu am renunțat la el. Mutu m-a trădat.  Și același lucru este valabil și pentru Cosmin, pentru că este prieten cu Mutu.

S-a spus că aveam nu știu ce salariu. Știi câți bani am luat eu de la Dinamo? Doar 4.000 de euro! Ha, ha, ha! Aveam cardurile blocate în Mexic și aveam nevoie să depun ceva. Mutu a vorbit cu patronul și mi-au dat doar 4.000 de euro", a declarat Albin pentru Fanatik.

"Dacă mă voi întoarce în România, o voi face doar pentru a discuta cu Cristi Vlad să mă lase să joc pe «Ilie Oană» cu Petrolul. Mereu am visat să mă întorc acolo, pentru că nu pot uita acea galerie fantastică. Și în Liga a doua m-aș întoarce la Petrolul!"
Juan Albin

41de minute a jucat în medie sud-americanul în fiecare dintre cele 6 meciuri pentru Dinamo

Vezi și: Declarații TARI ale lui Rednic: "M-am atins de o legendă a clubului și imediat au sărit pe jucători cu hârtii, să semneze că nu mai vor să lucreze cu mine" :O

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Noiembrie 2018, 18:27

Asa e, spune ca a luat 4000 euro pe luna de la Dinamo?Dar el nu a jucat nici de 5 euro pe luna,asa ca sa zica merci!Valea!

davveroirl
davveroirl  •  23 Noiembrie 2018, 09:39
Postat de cpt.ahab pe 22 Noiembrie 2018, 23:32

Sună într-un mare fel: Albin îl face praf pe Mutu! Cred că și-a dorit toată viața să devină praf!:)))))

sau o fi picat de la praf...la mutu in casa rostuirile gresiei se fac cu coco ,se stie !

mariuss72
mariuss72  •  23 Noiembrie 2018, 08:30

"Fara sa ne dam seama eram deja beti! Am adormit la Mutu pe canapea si, probabil, la un moment dat, am cazut cu gura de podea! Asa m-am ranit in zona dintre nas si gura. M-am trezit a doua zi dormind la el pe canapea. Cand m-am uitat in oglinda, am vazut acea rana, de care nu imi aminteam nimic. Am fost beat si nu am simtit nimic." Poftim poveste la asta...eu il cred, dar am senzatia ca a cazut si s-a lovit de un pumn, nu de podea :)))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează