FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

exclusiv Dinamoviștii se mobilizează înainte de play-out: „Avem probleme la finalizare! Trebuie să luăm cel puțin 6 puncte în primele 3 meciuri”

Dinamoviștii se mobilizează înainte de play-out: „Avem probleme la finalizare! Trebuie să schimbăm ceva și să luăm cel puțin 6 puncte în primele 3 meciuri” +14   FOTO
Dinamoviștii se mobilizează înainte de play-out: „Avem probleme la finalizare! Trebuie să schimbăm ceva și să luăm cel puțin 6 puncte în primele 3 meciuri”

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2021 17:23 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 17:35

Andrei Radu (24 de ani) a revenit la antrenamentele lui Dinamo după o perioadă în care a suferit din cauza unei accidentări. Fundașul roș-albilor speră ca echipa sa să înceapă cu dreptul play-out-ul și să scoată măcar 6 puncte în primele 3 meciuri, cu Astra, UTA și Gaz Metan

- Andrei, cum va fi meciul de campionat cu Astra? N-ați prea avut succes contra lor...

- Va fi un meci foarte greu. De acum trebuie să încercăm să câștigăm fiecare meci. Avem mare nevoie de puncte, cum nu suntem într-o poziție foarte bună, e important acest început de play-out. Trebuie să ne ridicăm!

- Cât contează în actualul sistem începutul play-out-ului? Nu mai sunt meciuri retur, 9 jocuri și gata...

- Foarte mult! Tocmai pentru că nu este retur. Începutul e extrem de important. Ai nevoie de puncte pentru moral, să ieși din zona retrogradării.

- Cum ți s-a părut Astra?

- Nu știu dacă e cea mai puternică echipă din play-out. Are totuși un joc bun, a demonstrat-o, i-au ieșit și rezultatele.

- Unde crezi ai văzut-o pe Astra vulnerabilă?

- Am jucat bine în Cupă, băieții au avut atitudine, au existat și ocazii, însă am avut din nou probleme la finalizare. Au dus multe mingi în fața porții, puteam să înscriem. Cred că dacă am fi marcat primii, altfel ar fi fost meciul. Am fi putut câștiga.

- Ai spus-o și tu, într-adevăr mari probleme la finalizare, puține goluri pentru Dinamo!

- Da, avem probleme, nu reușim să înscriem. Poate și din cauza absențelor. Inclusiv Adam Nemec. Nu am prea marcat în ultimele meciuri. Trebuie să fim mai concentrați. Să conștientizăm că în play-out trebuie să ne depășim limitele, avem nevoie de rezultate bune, de un joc mai bun pentru a le obține.

- Aveți un program foarte greu!

- Așa e. Cred însă că dacă obținem rezultate bune, atunci ne va fi mult mai ușor după.

- E timp pentru Dusan Uhrin să schimbe multe?

- Destul de greu. Sunt puține zile între meciuri. Se joacă într-un ritm alert, pentru a schimba ceva e nevoie de timp. Așa cred eu! Poate veni însă cu un plus de atitudine, cu o motivație în plus. E un antrenor bun, l-am urmărit. Poate aduce un plus de moral.

- Cât s-a schimbat Astra față de echipa lui Budescu și Alibec?

- E un joc diferit. Acum sunt mulți jucători tineri acolo, domnul Neagoe i-a organizat foarte bine. De asta a și avut rezultate. Arată un joc bun, deși s-au pierdut jucători buni ca Alibec și Budescu. Grupul e puternic la ei. Am observat asta.

- Câte puncte ai vrea din aceste 3 meciuri?

- Eu m-aș gândi să le câștigăm pe toate, îți dai seama, însă cred că și 6 puncte ar fi un rezultat destul de bun. 

Andrei Radu, fundaș Dinamo: „Să evităm dezastrul! Retrogradarea ar fi o catastrofă pentru club și pentru noi ca jucători”

EXCLUSIV Situație incredibilă, înainte de Astra - Dinamo: „Nu poate face hocus-pocus peste noapte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
amadeus2021
amadeus2021  •  16 Aprilie 2021, 09:58

Dinamo poate să câștige și 9 puncte, cum la fel de bine poate să nu câștige niciun punct. Jucătorii trebuie să se trezească din starea actuală și să realizeze că sunt profesioniști.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  16 Aprilie 2021, 01:07

Nu se poate din titular rezerva de cand a venit Mario Nicolae si Fabrini si Ehman etc toti rezerve probabil ca voi nu faceti combinatii ca Filip Anton Sorescu Rauta Achim brigada lui Rednic

rocky5
rocky5  •  15 Aprilie 2021, 22:51

In cupă Astra a jucat penibil! Două echipe de div.B!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează