FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii sînt ironizaţi de un fost stelist: "Bine că Dinamo nu ne trage în jos în Europa!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 10:16

Dinamo nu a reuşit să se claseze pe un loc care i-ar fi permis să evolueze în preliminariile unei competiţii europene în sezonul următor şi un fost stelist consideră că neparticiparea "cîinilor" este de bun augur pentru fotbalul românesc.

Este vorba despre fostul jucător stelist Valeriu Răchită, acesta declarîndu-se fericit că România îşi poate îmbunătăţi coeficientul pentru că Dinamo nu participă în Europa: "Sîntem acum într-un moment extrem de bun pentru că şi celelalte echipe care joacă în Europa League au şanse de a se califica şi de a face puncte pentru România pentru acel coeficient extraordinar de anul acesta.

Tot fotbalul românesc vrea ca Steaua să ajungă în grupele Champions League. Celelalte echipe au şansa de a se califica, de a face coeficient. Glumind puţin, anul ăsta am avut şi puţin noroc. Dinamo nu a mai ajuns în preliminarii şi nu a mai putut să ne traga în jos. Dinamo n-a ajutat România, n-a adus nimic la zestrea României, dacă e să ne referim la punctele pentru coeficientul UEFA. Anul ăsta toate formaţiile româneşti au adus puncte şi avem şanse ca peste doi ani să trimitem două echipe în Champions League, una în grupe şi una în preliminarii", a spus Răchită potrivit sptfm.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
steaua.libera
steaua.libera  •  05 August 2013, 12:01
Postat de duta_dd pe 01 August 2013, 20:07

acest limbric oparit: rachita - zero a fost ca fotbalist, zero este ca antrenor, zero a fost si va fi ca om! ...

Preferati sa credeti ca ala e un criminal/hots/terorist in loc sa acceptati faptul ca are dreptate. Sa stiti ca si oamenii de nimic au, uneori, pareri indreptatite.

jokerox
jokerox  •  02 August 2013, 20:57

DACA STIAM CA ARTICOLUL ESTE CU VIVI RACHITA NU MA OBOSEAM SA IL DESCHID :)

1745flo
1745flo  •  02 August 2013, 16:45

bai nea Rachita, nu stiu daca tu chiar ai spus idiotenia asta, dar ala care ti-a si publicat-o merita sa-l pupi, ca de mult n-ai mai luat atatea injuraturi!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează