FOTBAL  »  Superliga  »  OPTIMISM

Dinamoviştii sînt optimişti şi îşi asigură fanii: "Ne revenim şi ne îndeplinim obiectivul, nu vom rata locul 3!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 18:56

Dinamo iernează pe locul 7 în campionat şi se pregăteşte pentru a lansa la primăvară ofensiva pentru un loc de cupe europene. Cum dinamoviştii au ieşit din Cupă, singura variantă este să termine sezonul actual cel puţin pe locul 3, ocupat acum de Vaslui, cu 5 puncte peste Dinamo.

“Clar, ne dorim un an mai bun. Ne-a mai rămas un singur obiectiv, să prindem un loc de cupă europeană, iar pentru asta trebuie să ne clasăm în primele trei echipe din campionat. Sunt convins însă că, după ce vom face o bună pregătire de iarnă, ne vom putea îndeplini obiectivul.

A fost o situaţie grea, fiecare dintre noi avem familie, avem obligaţii personale, aşa că banii au venit într-un moment bun înainte de Sărbători”, a declarat dinamovistul Srgian Luchin la Digisport.

Şi atacantul George Ţucudean are încredere în echipă: “Nici nu-mi fac probleme că vom rata locul 3, eu zic că ne vom reveni. A fost greu în toamnă pentru că am avut mulţi jucători care nu sunt aşa experimentaţi. Pînă îţi intri într-un ritm, să ai aceeaşi formă, durează ceva timp”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
invasion
invasion  •  17 Decembrie 2012, 06:54

Sa speram ca asa va fi

minciulica
minciulica  •  15 Decembrie 2012, 13:55

glume de sfarsit de an

andystar
andystar  •  15 Decembrie 2012, 03:10

Ce gluma pe caini,chiar ca prea optimisti ! Daca luati locul 5, sa ziceti sarumana anu asta !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează