FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii ştiu de ce sunt «vânaţi»: „De atunci am fost tocați în mod flagrant. Uitaţi-vă în statistici! Arbitrajul e un cancer”

Negoiță iese la atac! Motivul pentru care Dinamo e dezavantajată de arbitrii
Negoiță iese la atac! Motivul pentru care Dinamo e dezavantajată de arbitrii

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 14:55 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 16:20

Ionuț Negoiță (46 de ani), fostul patron al lui Dinamo, crede că toți arbitrii greșesc împotriva lui Dinamo cu un anume motiv. Acesta susține că motivul gafelor repetate este farsa făcută de galeria dinamovistă la meciul FCSB - Manchester City, de acum 4 ani.

În 2016, la meciul din play-off-ul Ligii Campionilor disputat de FCSB contra lui Manchester City, suporterii lui Dinamo au pus în practică o farsă istorică. Pe Arena Naţională, fanii Stelei au ajuns să afişeze mesajul "Doar Dinamo Bucureşti". Toată povestea i-a costat pe dinamovişti 6.000 de euro, iar la ea au participat 16 oameni. Farsa a făcut înconjurul lumii și a fost preluată de o mulțime de publicații internaționale.

Ce s-a întâmplat sâmbătă seară în derby mi-a adus aminte de un episod, printre altele. Și anume. Au venit suporterii după un timp la mine ca să discutăm problemele lui Dinamo. Au spus că își fac treaba și au făcut o farsă care s-a dus în toată lumea, poate a fost cea mai de impact farsă din fotbalul românesc. E joaca lor, e treaba lor!Toți râdeau prin oraș de cei de la FCSB: Argăseală, Gigi, etc. După care, ei au spus-o cu subiect și predicat: «O să vedeți voi ce se va întâmpla!». Uitați-vă în statistici. Zece meciuri de atunci am fost tocați de arbitru în mod flagrant. Arbitrajul este un cancer. Ce se întâmplă acolo e jale.
Ionuț Negoiță, pentru Digi Sport

„Sunt 99% convins că Deaconu conduce”

Fostul patron al lui Dinamo consideră că arbitrajul nu este condus de grecul Vassaras, ci Alexandru Deaconu este cel care stă în spatele arbitrilor din Liga 1.

Am fost și eu de vreo două ori, m-am văzut și cu Vassaras. Ce vă spun acum e o părere personală. Nu Vassaras conduce arbitrajul românesc. E acolo de fațadă. Conducerea arbitrajului trebuia schimbată de mult. Sunt 99% convins că Deaconu conduce.

Nu pot să nu spun niște lucruri pe care le-am simțit pe propria piele. Statisticile o pot confirma. Dinamo a fost foarte, foarte dezavantajată de-a lungul timpului. Un exemplu a fost cel de sâmbătă seară. Lucrurile sunt foarte dezamăgitoare.
Ionuț Negoiță, pentru Digi Sport

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Următoarea deplasare a celor de la FCSB se joacă la Călărași! Care e motivul

OFICIAL. Dinamo a bifat transferul #12: jucătorul rivalei a semnat cu roș-albii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
creeperno
creeperno  •  05 Octombrie 2020, 22:52

Puneti ,,dinamovistii" in titlu iar cel care da declaratia este nimeni altul decat escrocul Negoita. Corectati titlul, va rog

100550221766435
Titi Suru  •  05 Octombrie 2020, 19:17
Postat de florar pe 05 Octombrie 2020, 19:10

De asta Becali câștiga an de an campionatul!!! Tu de pe ce planeta ai sosit?

asta-i talpanist ... doar baga si el batu' prin gard!!

florar
florar  •  05 Octombrie 2020, 19:17
Postat de catalin.palcu pe 05 Octombrie 2020, 18:00

Aici sunt de acord cu fecesebistii. Una e sa aranjezi cu arbitrii sa te ajute pe tine ca echipa, alta e sa aranjezi sa-i incurce pe altii! Si timp de 4 ani de zile. Iar cu exceptia meciului de sambata, arbitrajele la Dinamo-FCSB au fost destul de bune in ultimii ani! Iar FCSB nu e culmea printre cele mai avantajate 3-4 echipe ! E ca acuzatia aia ca Dinamo i-a retrogradat pe Poli in '88. Pai in afara sa-i batem la meciurile directe, ce puteam sa facem?? Sa aranjam cumva cu alte 16 echipe sa-i bata pe Poli??

Nu știi ce vorbești!! Arbitrul Petrescu era la centru la Dinamo Steaua când DeAmorim a fost călcat în careu!! Apoi la fiecare meci cu spectatori jucătorii și arbitrii erau loviți de dinamoviștii din tribune...Apoi Filip de la Dinamo meci de meci avea durități...Co.an a fost sancționat pentru aplauze dar nu și Lazar...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează