FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL. Dinamo a bifat transferul #12: jucătorul rivalei a semnat cu roș-albii

Andrei Radu a semnat cu Dinamo. Sursă foto: Facebook Dinamo
Andrei Radu a semnat cu Dinamo. Sursă foto: Facebook Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 13:47 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 14:01

Dinamo a perfectat primul transfer după înfrângerea din Derby de România, 2-3 cu FCSB: fundașul stânga Andrei Radu, adus la 13 ani de la FCSB la Dinamo, dar care abia acum va primi șanse, fiind transferat de la CFR Cluj. 

Dinamo a făcut și transferul cu numărul 12: este o "repatriere", chiar dacă este vorba de un român, un fotbalist crescut în Ștefan cel Mare, fundașul stânga Andrei Radu. Așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor în exclusivitate, apărătorul de 24 de ani se întoarce în tricoul „câinilor” după ce nu s-a impus la campioana CFR Cluj.

Dinamo București și CFR Cluj au ajuns astăzi la un acord pentru transferul jucătorului Andrei Radu la clubul din Ștefan cel Mare”, a declarat Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”, potrivit fcdinamo.ro.

Povestea lui Andrei Radu

Andrei a lăsat FCSB, copil fiind, pentru Dinamo, unde și-a făcut ultimii ani de juniorat. A prins foarte multe stagii de pregătire, iarnă și vară, doar că antrenorii l-au ocolit din diverse motive. În 2016, a plecat liber de contract în Cipru, la Aris Limassol, apoi, în 2018, a ales CFR Cluj, în detrimentul "câinilor", doar că ardelenii l-au împrumutat la Chiajna și la Iași. 

Cosmin Contra voia neapărat un fundaș stânga, concurență pentru Isma Lopez, acum îl are. Cândva, Radu era considerat un tânăr de mare viitor nu doar pentru Dinamo, ci și la naționalele de juniori. Andrei a semnat pe 3 ani cu bucureștenii, iar CFR Cluj și-a păstrat 20 la sută dintr-un eventual transfer.

30 de minutea adunat în singurul meci la prima echipă a "câinilor", în mai 2013, cu Cornel Țălnar antrenor: 1-4 cu Vaslui

2 meciuria strâns la CFR Cluj

17 partidea bifat, ediția trecută, pentru Poli Iași

VIDEO Cosmin Contra: „Păcat că munca unor jucători este ştirbită de o greşeală! Vrem să jucăm fotbal”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV O echipă din La Liga încearcă să-l deturneze pe Pedro Alcala. Dinamo a găsit o variantă de rezervă + aproape să bată palma cu Aleix Garcia!

VIDEO Cosmin Contra și jucătorii lui Dinamo au mers azi la mormântul lui Cătălin Hîldan » Momente emoționante la Brănești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
creeperno
creeperno  •  05 Octombrie 2020, 22:54

Bine ai venit!

sala_dalles
sala_dalles  •  05 Octombrie 2020, 17:39
Postat de dumitru82drugan pe 05 Octombrie 2020, 17:06

Este cel mai bun fundas stanga din noua generatie cu el dinamo chiar a dat lovitura . Bine ai venit Andrei felicitari celor care au facut posibil acest lucru .

Nu am auzit de asta in viata mea ! Nu l am vazut niciodata jucind ! Cum poate sa fie cel mai bun cind nu a fost titular nicaieri !

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  05 Octombrie 2020, 17:10
Postat de cpt.ahab pe 05 Octombrie 2020, 16:44

O să vedem. Hagi a repus pe picioare jucători considerați terminați, gen Țucudean, Rivaldinho, Gabi Iancu. Asta înseamnă că depinde și ce antrenor întâlnești în carieră.

Cu el în echipa poli a batut FCSB ,Dinamo , a facut egal cu Universitate Etc iar fiul tau Badic a stat pe dreapta !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează